Zie hierboven
Zoals altijd: op tijd, goede controle en bandage lenzen en vloeistof stonden klaar. Niets op aan te merken.
Goed advies ontvangen voor een staaroperatie. Daarna (na 8 weken) mijn definitieve bril aangeschaft. Tevreden met de vakkundige adviezen.
ik ben heel goed geholpen met het uitkiezen van leesbril, na een paar dagen kon ik hem al ophalen, chapeau
Ik kom al jaren bij Van Nes contactlenzen in Zoetermeer Lange Land Ziekenhuis. Zeer klantvriendelijk. Meedenkend. Lenzen worden per post verstuurd. Makkelijk en snel.
Fijn geholpen!
zoals ik net al bekend maakte alles wijst op een goede en degelijke behandeling.
We werden netjes en snel geholpen, er werd zelfs rekening mee gehouden dat wij schippers zijn en niet op elk moment beschikbaar om langs te komen.
Had een montuur mee wat nog goed was en mocht het gebruiken voor mijn leesbril, fijn!!
Prima oogmeting gekregen en vervolg helder advies. Twee mooie monturen, een gewone bril en een zonnebril. Men had alle tijd en aandacht voor mij.
Een professionele en service gerichte werkwijze waar de klant voorop staat. Zodra je de winkel binnen loopt voel ik me gelijk welkom. Wordt goed geluisterd naar probleem en wens om een goede en passende oplossing te zoeken.
Als je naar van Nes gaat weet je dat je goede service krijgt en een goed en duidelijk advies.
Je wordt goed geholpen en duidelijke uutleg
Het is een mooie winkel met veel mooie producten. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Prettige ervaring. Werd snel en vakkundig geholpen en had mijn bril eerder dan normaal gesproken mogelijk was. De winkel is zeer smaakvol ingericht. Genoeg privacy. Wordt rustig en met geduld geholpen en uitgebreid geïnformeerd over het product.
Mijn ervaring met de medewerkers is heel goed. Omdat ik al jaren klant ben bij deze opticiën, groeide wederzijds vertrouwen.
Nemen de tijd voor je. Goed advies m.b.t. de brilkeuze en glazen Goede oogmeting
Ook goed geholpen na mijn val mijn bril weer gerepareerd en een lekker bakkie koffie groetjes kor en Marry
Nette zaak en goede services
Nette mense en erg behulpzaam
We waren heel goed en vakkundig geholpen!
weer fijn geholpen
Zeer deskundig geholpen Fijne vriendelijke vakbekwame medewerkers. Mooie verzorgende winkel. Absolute aanrader!!
De winkel heeft een warme uitstraling en de medewerkers zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Het proces van brillen uitkiezen tot het ophalen verliep heel efficiënt. Ik voelde me ook welkom toen ik nog even terugging een paar weken later omdat een bril een beetje bijgesteld moest worden.
Ik heb de ruimte gekregen om eerst even zelf te mogen kijken wat ze hadden en daarna met geduld en liefde geholpen
De Korf 19
2924 AH Krimpen aan den IJssel