Goed geholpen!
Ik ben vriendelijk geholpen in de winkel De bril bevalt goed. Levertijd duurde 3 weken langer dan vooraf aangegeven. Ik moest zelf naar vragen en werd niet op de hoogte houden. Het lag aan de speciale kleur van de zonebril glazen werd mij verteld. Comminucatie op dit punt kan beter
van nes optiek is een kundige opticien met kundige medewerkers.
Prima geholpen. Ook nadat 1 glas niet het juiste bleek te zijn
Goed en vriendelijk.
Vriendelijk ontvangen en afspraak gemaakt bij optimetriste. Oogmeting werd uitvoering gedaan en goed uitgelegd. Advisering over nieuwe bril was in orde.
nvt
verder niets aan toe te voegen
Bril opgezet en alleen in de nacht afgedaan,zit perfect ,heel blij mee
Ik ben blij dat ik weer klant ben na een tijdje weggeweest te zijn.
Goede prijs en kwaliteit!
Mijn gekleurde glazen gaven binnen 3 jaar slijtageplekken Dit werd in eerste instantie afgedaan als krassen Ik heb daarna leverancier van glazen benaderd en die hebben nieuwe glazen aangeboden met 25% korting Ik heb opticien gevraagd of zij ook nog een extra korting wilde geven (mijn vrouw en ik hebben bij hun de afgelopen periode 2 gewone brillen en een leesbril gekocht) De opticien wilde hier niet aan meewerken
Persoonlijke aandacht , professioneel, klantvriendelijk
uitstekend
Mijn moeder heeft Macula Degeneratie we kwamen eigenlijk voor een E-scoop bril, maar daar bleken haar ogen al te slecht voor te zijn. Maar de jongeman die ons als eerste hielp vroeg ons om alsjeblieft de week erna terug te komen omdat hij dan een testset beschikbaar had van een mogelijk andere oplossing. Gedaan en na de zorg van wat de vader van de jongeman bleek te zijn, is mijn moeder nu een speciale loopbril rijker, waarmee ze weer kan Worfeuden, kaarten en whatsappen. De letters dansen niet meer; zei ze geëmotioneerd.
Het is fijn dat ik zo snel geholpen kon worden
Goed hoor
Heel accuraat
Naast de prettige en vakkundige hulp in de winkel is het assortiment breed.
Goed geholpen
Ik heb alleen maar goede ervaring met mijn aankoop en de manier waarop ik geholpen ben.
Duidelijke analyse en goede kwaliteit.
Klantvriendelijk en kennis van zaken
Uitstekende service en nazorg
Ik kom er al een aantal jaar en ik loop altijd met een glimlach weer naar buiten.
De Korf 19
2924 AH Krimpen a/d IJssel