geen
Worden altijd heel leuk en netjes behandeld, de producten die we kopen, zoals bril en lenzen, zijn altijd perfect.
Ik vond het overdreven dat ik bij het ophalen in tweede instantie een hand kreeg. (Daarvoor me gemeld bij de balie bij dezelfde persoon) Wanneer een model je niet staat en het is in de mode (nu rond...) is het wat zoeken naar een juist montuur. De mooie brilkoker die ik bij mijn bril kreeg was al licht beschadigd.
Heel professioneel; persoonlijk contact en altijd vriendelijk.
Al jaren mijn vaste opticien. Ondanks wisselingen in personeel, altijd een vast patroon in hoge kwaliteit. Ruime keuze in kwalitatieve monturen en glazen. Uitstekende service.
Goede en vriendelijke bediening. Vooral de keuze, ook bijzondere brillen, spreekt mij aan.
Oakley fietsbril niet in goede sterkte leverbaar. Uiteindelijk toch gefixd!
Geen
Mijn ogen zij voor het eerst echt goed opgemeten en de kwaliteit is echt top. Ik ga nooit meer twee brillen voor de prijs van 1 halen bij andere aanbieders. Minder kwaliteit van glazen en nooit echt tevreden geweest.
Gewaagder assortiment, mee variatie.
super snelle service, een zonnebril waar schroefje uit viel en daardoor ook het glas, ingeleverd en 1,5 dag later alweer bericht gekregen dat we hem konden ophalen hij was gerepareerd en het werd als extra servicedienst gerekend, hoefde helemaal niets te betalen!!! echt super top!!!
Goede uitviering van de oogmeting en hulp bij het uitzoeken van een computerbril.
De service, snelheid en het meedenken is voor ons al de reden om er te blijven komen.
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en de verstrekte informatie. Er werd geluisterd, meegedacht en ik werd meer dan tegemoet gekomen in mijn twijfels en wensen.
Geen
Geen idee.