Voor de eerste keer kennis gemaakt met van Gestel optiek. Zowel bij oogmeting, uitzoeken montuur en het ophalen en afstellen zeer vriendelijk behandeld en duidelijke uitleg en advies.
Tijd en aandacht. Groot assortiment
Een vriendelijke sfeer. Een hecht team dat elkaar graag helpt. Kundige opticiëns. Men neemt alle tijd om naar je te luisteren en je vragen te beantwoorden. Ik kreeg een zeer zorgvuldige oogmeting die in goede samenspraak werd gedaan. In goed overleg hebben we samen het meest geschikte montuur uitgekozen, waarbij de andere collega's ook hun belangstelling toonden. Aan het eind van de week was de bril klaar. Zorgvuldig werd alles gecontroleerd en afgesteld. Na een paar dagen was ik helemaal gewend aan mijn multifocale bril. Ik ben blij dat ik nu weer helder en scherp zie, zowel dichtbij als veraf.
Breder assortiment trendy brillen. Bij Jasper brillen mooiere monturen
Geen.
Je wordt altijd bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Klant is daar echt koning. Er wordt goed en onafhankelijk advies gegeven. Een zaak waar je je speciaal voelt.
Anja heeft me 28 jaar geleden geholpen bij de keus voor lenzen i.p.v. een bril. Nog altijd geeft ze me goed advies en doet de lenscontrole zeer naar tevredenheid.
afhandeling/ contact oogmetingen door 1 persoon ipv door 3
Rustig de tijd voor de oogmeting, vragen worden goed beantwoord en tijdens uitzoeken bril wordt de tijd genomen om de juiste bril te vinden.
pro-aktief aanspreken van de prijsverschillen bij de verschillende opties in glazen
je wordt altijd met aandacht en respect geholpen, klasse hoe er met veel geduld en veel aandacht de gehandicapte mens geholpen wordt .
Assortiment is prima maar mag van mij iets hipper.
Zie boven
niets n toe te voegen
Ik kom al ruim 20 jaar bij van Gestel en heb altijd goede ervaringen! Aardige, professionele medewerkers
Altijd goede service ontvangen. deze laatste bril was ook weer een perfecte aankoop.
Vakkundige oogmeting en adviezen. Vriendelijk en geduldig personeel.