De prijs is wat aan de hoge kant, maar men levert een professionele oogmeting en ik ben uitstekend geadviseerd.
Klantvriendelijkheid en Zorgvuldigheid staan hoog in het vaandel bij Van Gestel. Ik heb zowel multifocale lenzen als een multifocale bril en bij beide metingen en aanpassingen is echt alles uit de kast getrokken totdat het resultaat 100% was. Ik heb wel 5 x 2 weken andere lenzen mogen proberen totdat ik de juiste had gevonden. Ook met de aanschaf van de bril hebben 3 medewerkers (sterkte opmeten, stylen, glazen) er zich met al hun expertise en aandacht over gebogen. Ik ben een zéér tevreden klant. Van Gestel is duur, zeker, maar elke cent waard!
Wij komen er al een jaar of 20 denk ik. Kind aan huis. Maar ja dat heb je als je slechte ogen hebt, dan moet je wel ;-) maar zonder gekheid, een heel fijne opticien.
Ervaring sprak uit alles
1,5 jaar geleden voor het eerst bij Van Gestel geweest voor mijn eerste bril. Recent nieuwe glazen gekregen en daar weer erg goed bij geholpen door Tom en Gerard, en een top klantenservice van Rosanne.
Hallo, mijn ervaring bij van Gestel is super fijn!!! Ben eerst voor lenzen bij renate geweest met alle aandacht en zorg gekeken wat de mogelijk heden waren. Helaas ging dat niet lukken, dus door voor een bril. waarbij gerard ( als ik het goed heb) ook met zijn kennis er bij was. Samen met hun ervaringen hebben zij een geweldige bril voor mij uit gekozen. Waar ik super blij mee ben. ik dank jullie samen nogmaals voor jullie fijne zorg en aandacht voor mijn probleem. dank voor de gezelligheid en tot ziens. groetjes Thera van der Veen.
Erg prettig ontvangen. Was meteen aan de beurt. De informatieverstrekking was van hoog niveau. Na een oogmeting meteen overgegaan in het passen van brillen. Dit ging erg professioneel. Uiteindelijk een montuur gekozen en de glazen zijn er gelijk in gezet! Top service.
Is zeer goed.
goede en snelle service
Anja is super vriendelijk en professioneel!
Teveel gedoe. Zie onder. Heel tevreden.
Ik ben blij met de brillen spray en het bijbehorende doekje plus brillen koker. Maar de blijdschap wordt telkens weer getemperd door de prijs van de bril zelf. Ook in de aanbieding en die ik met regelmaat van u ontvang zit bijna nooit iets waar ik wat aan heb en blíjft de prijs toch het grootste opstakel. Verder zou u na moeten denken over het feit dat u mensen een dag na bezoek aan de winkel al een enquête toestuurt. Bij mij roept het in ieder geval irritatie op.
Prima geholpen en snelle ontvangst bril
Vriendelijke en deskundige medewerkers, alle opties en mogelijkheden werden goed uitgelegd.
Je word fijn en vriendelijk geholpen.
Ik wist wat ik wou... dacht ik. Toch kwam Menno, die mij super hielp, met een bril aan die ik nooit gepakt had en deze is het geworden. Super tevreden. Wel aan de prijs, maar ik vond dat mijn ogen het wel een keer verdiend hebben! Kwaliteit mag ook wat kosten.
Men luistert goed naar de klachten en de wensen. Hebben een mooie collectie brillen. Zijn klantvriendelijk en behulpzaam. En bovenal superblij met mijn bril!
Goed geholpen (zoals de laatste 38 jaar!). Wel duur.
vakkundig en vriendelijk personeel er wordt de tijd genomen uitleg is helder en ben tevreden met mijn aankoop
Goede en vriendelijke behandeling
Een goed advies gekregen met het uitzoeken van het montuur. En alles Covid-19 proef. Dus zeer tevreden.
Vriendelijk personeel. Geduldig, behulpzaam en kundig advies. Veel brillen gepast. Bril zaterdag uitgezocht, donderdag klaar.
Ik heb gistermorgen oogmeting gehad en kon gistermiddag al mijn bril met nieuwe glazen op halen. Wat een snelle service.
Het hele voortraject voor een nieuwe bril is heel plezierig verlopen: overleg, bril op zicht, oogmeting. Maar jammer genoeg ben ik toch wat minder happy met het eindresultaat, nl. de glazen zijn wel erg blauw. Achteraf had ik toch beter kunnen kiezen voor iets bescheidener kleuring van de glazen. Ipv. 15% kleuring heb ik in mijn enthousiasme gekozen voor 25%. Dir blijkt echter te veel van het goede. Mogelijk kom ik op termijn nog eens praten hoe dit opgelost kan worden. Als u een idee heeft hierover, dan hoor ik het graag.
Dank voor uw reactie en fijn om te horen dat de aankoop van de nieuwe bril naar tevredenheid is verlopen, maar soms kan een keuze achteraf erg tegenvallen zoals ik hier nu lees. Wij gaan ons uiterste best doen om uw teleurstelling op te lossen, zodat u toch blij kunt zijn met uw nieuwe bril van Van Gestel Optiek.