Professionele oogmeting door alerte medewerker die en passant ook nog een afwijking aan het oog constateerde en terecht doorverwees naar huisarts/oogarts voor follow-up.
Prima. Kundige medewerkers
zie boven
Iedereen is vriendelijk de meting is uitgebreid (voor mij altijd een moeilijk iets ) met montuur uitkiezen geven ze goed advies vanwege dikte van de glazen en sterkte er van . Als ze iets niet zeker weten zoals in mijn geval word er advies aan iemand anders gevraagd .
Bij de ogentest werd ik erg zakelijk behandeld. Het ging erg snel en zonder veel uitleg. Toen ik later vroeg naar de uitkomst van de ogentest, werd ik een beetje afgescheept, dat ik het toch niet zou begrijpen. Ik kreeg wel een uitdraai ervan, maar zonder uitleg. Andere keren was ik zeer tevreden over de bejegening, nu dus niet.
Prettig en deskundig geholpen.
Heel goede service
Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken,
Goed advies en uitstekende toelichting op het aanmeten van de bril.
Ik kwam met een informatie vraag bij Van den Tol Opticiens. Ik werd uitvoerig te woord gestaan en geholpen. Dingen werden uitgezocht en bekeken. Er werd verder gekeken dan alleen daar waarvoor ik kwam, maar wel wat te maken zou kunnen hebben met mijn klacht / informatie-vraag. Op advies een nieuwe oogmeting gedaan, met voor mij verrassende resultaten, die eveneens mijn klacht zouden kunnen veroorzaken. Er wordt de tijd genomen, men is vriendelijk en neemt je serieus. Ik zou zo terugkomen en anderen Van den Tol aanraden.
Professioneel geholpen, vriendelijk personeel, en goede kwaliteit.
Aardige mensen die Γ©cht de tijd voor je nemen. Ze helpen je met geduld en zijn vriendelijk. De levering van een nieuwe bril is snel. Ik kreeg binnen 2 dagen een e-mail.
Snel en competent
altijd goede en snelle service.
Ik ben zeer tevreden over Van den Tol Opticiens. Ik ben zeer professioneel geholpen bij oogmetingen (bij diabetes), aanmeten van vario bril en zonnebril op sterkte. De service gaat veel verder dan materiaal en professie. Vriendelijkheid is bij van den Tol ook ruimschoots aanwezig. Ze zijn misschien wat duurder bij aanvang, maar dat maakt hun service en kundigheid ruim voldoende goed.
Zie de hiervoor verkorte weergave! πππ
Uitgebreid onderzoek waarbij ruim de tijd werd genomen. Oude bril van andere opticien is zelfs kosteloos gerepareerd.
Al ruim tien jaar gaat het hele gezin naar Vd Tol voor brillen en lenzen. Zelfs nu we in het buitenland wonen, gaan we in de vakanties even langs voor een nieuwe bril of oogmeting. Indien nodig, sturen ze de bril of onderdelen zelfs naar het buitenland: top service!
Met zeer veel geduld prettig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe zonnebril op sterkte.
Gewoon top geregeld.
Al jaren ben ik klant bij van der Tol. Dat betekent dat ik het vertrouwen heb met de fam. van der Tol en ook met de kleinzoon van van der Tol. Ook het personeel is goed en je wordt klantvriendelijk behandeld. Op de vraag waar ik de optiek van ken? De eerste winkel van van der Tol was in de Kronenburgerstraat hoek Langestraat. En in de Kronenburgerstraat ben ik geboren. Maar mijn eerste bril komt van de winkel op het Oude Raadhuisplein.
Ik kom al jaren bij van den Tol en ik voel, dat mee gedacht wordt. Het personeel is deskundig en ondanks dat het er soms erg druk is, wordt er tijd genomen voor je.
De sterkte van mijn glazen zijn behoorlijk, gelukkig heb Ik mooie dunne glazen in mijn montuur. De dikte van het glas is voor mij echt van belang. De service is fantastisch. Dat geldt voor alle medewerkers.
prettig geholpen , vriendelijk personeel ,
Oude Raadhuisplein 4
1271RH Huizen
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.