Top zaak met een hele persoonlijke benadering waarbij de vakkundigheid van Vincent zo vanzelfsprekend is bij het aanmeren van een nieuwe bril
Een hele prettige zaak met hele klantvriendelijke, kundige service.
Fijn de persoonlijke aandacht en het deskundige advies. Zo loop ik altijd weer met een prachtig passend model de winkel uit. Zowel bril als zonnebril 👌
Haal hier altijd mij contactlenzen. Neemt de tijd voor jou en vertelt uitgebreid wat hij doet en waar het om gaat. Zeker een aanrader!
Erg blij met Vincent, tijd behulpzasm. Hoe vaak ik ook denk dat mijn bril scheef zit XD wat niet zo is. Heb je vragen of iets dan staat hij voor je klaar!
Geen opmerking zo doorgaan.
Altijd zeer tevreden met de service die Vincent bied. Onze zoon gaat altijd met veel plezier heen en heeft mede door Vincent nooit erg gevonden om een bril te moeten dragen
naast professionaliteit en goede service ook altijd tijd voor een kopje koffie en even bijpraten.
Reeds jaren klant ook al bij de vorige opticien met volle tevredenheid.
Geen ga zo door
bereikbaarheid tijdens vakantie. Vermelden op website wanneer terugkomt
Professional met goede, snelle service en kwalitatief hoogwaardig aanbod.
een zeer vriendelijke en bekwame opticien mooi assortiment, anders dan veel grote brillenketens
geen tips. Het is prettig zaken doen met Vincent
voor een eerste keer een complete bril gekocht bij V.S. Optiek. Van begin tot eind zeer goed geholpen, professioneel, maar je voelt je er direct op je gemak. Kom zeker terug voor een volgende bril.
n.v.t.
ik zou het niet weten, ga zo door!
n.v.t.
Geen
Prettig en duidelijk advies over een speciale bril voor het rijden in het donker. Geweldige bril, goed service. Prima.
Vincent: zeer vakbekwaam, vriendelijk, meedenkend, oog voor detail en deskundig advies ook mbt brilkeuze. Zeer klantgericht.
Nvt