Er wordt altijd ruim de tijd genomen voor mij. Metingen zijn perfect. Er wordt gekeken wat voor mij de beste lens is en alle brillen worden uit de kast gehaald om juist die bril te vinden die ik mooi vind. Kortom een opticien met oog voor detail!
Altijd een vakkundig advies op mijn wensen en ideeën over het soort bril en glazen
Sinds vele jaren tot grote tevredenheid laat ik mijn ogen controleren en met vaak aanschaf van een nieuwe bril. Veel vakkennis, service en keuze van brillen maken dat ik steeds weer terugkom. Chapeaux Kees en Anja.
Correcte manier waar op ik ben geholpen! Vanwege woonplaats nog anders geprobeerd! Maar toch weer terug gekomen
Uitstekende en snelle service, modieus montuur en passenf advies
Ik ben vriendelijk ontvangen, goed en geduldig begeleid. Alles werd uitgelegd, zodat ik op de hoogte was wat zou volgen. Er is keuze genoeg aan modellen brillen, ook hierin krijg je begeleiding. Het is een heel goed brillen zaak.
Fijne opticien waar ik al jaren kom. Deskundig advies en geweldige service
Vriendelijk
Goede service Goedgeholpen Fijne medewerkers
No nonsens zaak waar deskundig advies wordt gegeven. Vriendelijke benadering van klanten. Er wordt met afspraken gewerkt, waardoor er geen wachttijd is.
Geweldig. Gastvrij. Klantgericht. Alle tijd.
Ik ben goed geholpen.
Ik ga hier al jaren naartoe, ik vertrouw ze blindelings..
geen afspraak toch geholpen top bedankt hiervoor
Er werd alle tijd genomen om de wensen en bijzonderheden te inventariseren. Vervolgens werd er zeer vakkundig gemeten en advies gegeven. De bril die is geleverd is van prima kwaliteit. De persoon die heeft geholpen was Kees Slob. Een man met zeer ruime ervaring als opticien en de reden waarom ik zou terugkeren voor een volgende bril bij Stouthart Opticiens.
Vakkundig geholpen, prachtige monturen. Erg tevreden !
Jarenlange goede ervaring en geweldige service.
Ik had een Honeywell veiligheidsbril op sterkte nodig, en ik ben zeer uitgebreid en vakkundig geholpen ik heb nu een zeer fijne bril die ook nog veilig is. Stouthart bedankt, Jeroen
Ik ben echt super goed geholpen.Heel professioneel en aardig.
Examination was conducted at the appointed time, I was given an advice and was shown different options so I could select what I'd prefer. Lenses were produced in time and inserted in my old glasses frame seemlessly.
Hele fijne opticien, neemt de tijd, is zeer kundig en heel enthousiast over het vak. Zeer goed geholpen, erg blij met het duidelijke advies en de mooie bril
Zeer goed geholpen bij zowel het meten als bij het uitzoeken van een nieuw montuur
Ik heb 2 keer een bril bij Kees gekocht. En beide keren zeer tevreden!
Zenostraat 186
3076AZ Rotterdam