Kwaliteit en deskundigheid top en aandacht voor de klant
Iemand die de tijd voor je neemt en gewoon een heel aantal brillen bij je uitprobeerd. Dit werkt voor mij het beste... niet teveel poes pas, gewoon in een bloedgang 20 tot 30 brillen uitproberen en dan kom je vanzelf wel bij iets terecht wat goed bevalt. Ik hou er niet van om zelf iets van een rek te pakken, omdat ik de inschatting van wat mij goed staat niet zelf kan maken.
Bij Siefers werken een aantal zeer ervaren vakmensen, die ook zeer klantgericht zijn! Zelfs voor ons die op grote afstand wonen is het een feest om naar de zaak te gaan. De service is geweldig, niets is teveel!
Lenzen aanmeting ging goed met opvolging
Moderne brillen, fantastische service, oogmeting met de modernste apparatuur. Heel blij als we even langs lopen in de Stokstraat. Zo lang ik kan blijf ik Siefers bezoeken.
Probleem met bril werd vakkundig en adequaat opgelost. Zeer vriendelijke service. Alle afspraken correct nagekomen.
Persoonlijke ontvangst, advies op maat en snelle service.
Zorgvuldig, gebruikmakend van nieuwste meettechniek. Uitgebreide collectie
Bij Siefers ben je geen nummer. Deskundige hulp en goed advies. Wij komen uit Brabant maar hebben het er zeker voor over om extra kilometers te rijden. Wij bevelen deze opticien dan ook van harte aan, bovendien hebben ze altijd net iets andere en apartere monturen dan elders.
Super zaak
Goed persoonlijk advies, flexibel en snel, met stapje extra als het moet
Mooie brillen en goed advies.
Alweer de tweede bril die ik bij Siefers kocht. Wat opvalt is dat men je naam onthoudt en heel goed weet in te schatten welke bril wel en welke niet staat. Men neemt uitgebreid de tijd en dringt niet aan. Goede keuze aan topmonturen en uitstekende nazorg. Aardige mensen en een topwinkel!
Goed advies en eerlijk!
Zeer vriendelijk behulpzaam en kwalitatief personeel. Zou er zeker reclame over maken.
Optik Siefers hat eine sehr gute Auswahl an sehr schönen und klassischen Brillen, insbesondere die Auswahl an Gestellen aus Naturhorn ist großartig. Genauso gut ist die handwerkliche Arbeit: das Anpassen der Gläser und die genaue Zentrierung. Ich bin seit Jahren Kunde und immer wieder hochzufrieden
nvt
goed geholpen fijn personeel en super goede bril
Zeer service gericht
Prachtige zaak met mooie collectie en prima, vooral professionele benadering. Kortom zeer tevreden
Zowel met de bril uitzoeken als het ophalen was iedereen super vriendelijk… hele goede service. Ben blij dat ik deze brillen winkel heb gevonden
Twee brillen gekocht, goed geholpen en gemeten. Duidelijke uitleg en snelle levering.
Goede service en alles snel geregeld
Heel vlot en vriendelijk is mijn zonnebril juist afgesteld!
Thank you so much for solving the problem with the temple of my glasses! Siefers Opticum has professional and warm service.