Gemotiveerd veel keuze in monturen proffesioneler meeting van de ogen. Lossen eventueel problemen met een vriendelijk gebaar op. De beste opticien die we kennen. Ga er graag voor naar Maastricht.
Zeer vakkundig en zeer behulpzaam en denken zeker mee!!!!!
Het enige nadeel, twee uur reizen per keer, weegt niet op tegen de geweldige service, vriendelijkheid en prachtige kwaliteitsproducten. Hiervoor reizen we graag twee uurtjes naar het mooie Maastricht.
Zeer vakkundig en vriendelijk. Mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Helemaal top.
Ik heb er geen woorden voor....
Je wordt goed en snel geholpen. Eigenaar en medewerkers zijn erg vriendelijk. De keuze in brillen is groot.
Deskundige oogmeting, Goede toelichting, informatief en verduidelijkend. Klantvriendelijk Prettige adviezen over montuur ea.
Ouderwetse klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant zoals je het tegenwoordig niet meer vaak tegenkomt. Team staat altijd klaar voor een passend advies ook als er geen directe verkoop aan vast zit. Speciale dank aan Bas voor alle goede zorgen en begeleiding in het volledige proces van aankoop.
In alle rust geadviseerd om een nieuw gezicht aan te schaffen. Waarvoor dank
Voor Cartier moet je hier zijn als je deze op maat wilt hebben. Top en zeer professionele verkopers waren het. In België kun je dit niet Het is een aanrader.
Goed geholpen
Ik kom al minstens 10 jaar bij Siefers Opticum voor een nieuwe Bril of aangepaste glazen. De medewerkers denken echt mee.
Maak er niet veel woorden aan vuil, gewoon heel goed behandeld geworden
Bij Opticum Siefers ben ik voor mijn gevoel (leken ervaring) eens echt goed onderzocht. Met verschillende soort apparatuur en aan de hand van direct gemaakt foto's een duidelijke uitleg over mijn ogen. Ze pakken allen tijd hiervoor. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Heel erg bedankt!!
Vanaf ontvangst tot het ophalen van de bril/lenzen volledige service. Siefers heeft een groot assortiment en zeer veel ervaring. Zij weten wat er op de markt is te krijgen en verrichten de metingen met de nieuwste apparatuur maar laten niet na een verificatieslag te maken en u te vragen wat u het prettigst vind.
Heel prettig.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Nadat ik ik mijn lenzen had gekregen werd me meegedeeld dat ik deze een tijdje kon uitproberen en altijd kon terugkomen voor mogelijk betere lenzen
Altijd vriendelijke, persoonlijke benadering. Exclusief aanbod, deskundig advies en correcte service
Alle zorg die nodig is behorende bij kwaliteitsproducten en nazorg.
Prachtige winkel en fijne persoonlijke klantvriendelijkheid!
Ik ga telkens terug. waarom: klantvriendelijk fijne bediening maken tijd voor de klant afspraak is afspraak hebben hele mooie en aparte monturen
zeer vriendelijke en kundige medewerkers, goede service en advies, mooie producten; Ik kom graag terug in deze zaak.
Mijn eerste bezoek aan Schaeffers Optimum was vroeg in het jaar 2020. Ik werd vriendelijk ontvangen en vervolgens kreeg ik een oogonderzoek, waarbij mij ruimschoots de tijd werd gegeven door de heer Laurents Siefers mijn oogklachten kenbaar te maken. Ik besloot in overleg met de heer Laurents de keuze te maken voor een multifocale bril. Bij het maken van deze keuze werd mij ook duidelijk te kennen gegeven dat men rekening moet houden met een gewenningsperiode. Dat, als men niet kan wennen aan de multifocale glazen, deze geretourneerd kan worden binnen een zekere periode. Ik kon niet wennen aan de multifocale glazen, en weer in overleg met de heer Laurents, heb ik besloten voor bi-vocale glazen. Dat bleek voor mij een betere keuze te zijn. Maar een bril blijft voor mij, hoe dan ook, een hulpmiddel. Op een gegeven moment moesten mijn glazen vervangen worden gezien de achteruitgang van mijn ogen. Wederom hebben wij, de heer Laurents en mijzelf, het gebruik van een multifocale glazen op nieuw overwogen. Daarbij heb ik uit mijn eerste ervaring met multifocale glazen en vervolgens mijn ervaring met een bi-vocale glazen, nog eens voor mijzelf en de heer *****, duidelijk aangegeven en besproken, welke opbouw van multifocale glazen voor mijn gebruik het beste zou zijn. Vervolgens heeft de heer ****** contact opgenomen met een specialist van Rodenstock, een gerenomeerd bedrijf gespecialiseerd in hoog kwalitatieve progressieve brillen glazen, en deze specialist de gewenste opbouw van de multifocale glazen van zijn klant te kennen gegeven; met de vraag, is dit uitvoerbaar? Een paar dagen later, na onderzoek, liet de specialist van Rodenstock de heer Laurents weten dat die gewenste opbouw mogelijk was. Sindsdien gebruik ik een bril met multivocalen glazen die nu wel goed voor mij functioneert. Men is vriendelijk en tegemoetkomend Men luister goed Men staat open voor creatieve oplossingen Educatieve ervaring Mooie collectie montuurs van hoge kwaliteit en ontwerp.
Leuke mensen die er werken en zeer vak bekwaam zijn. De service is top.