Ook na enige problemen met de glazen één en ander opnieuw bekeken en problemen goed opgelost.
goede prijs en kwaliteit
Heb gisteren mail geschreven over paslenzen die besteld zijn. Heeft erg lang geduurd. Krijg net te horen dat ze vandaag binnen zijn.
Die Auswahl an Brillengestellen ist sehr ansprechend Alles ist sehr professionell und sehr gut. Ich habe 2 Brillen gekauft und alles passen auf Anhieb. Vor allem der gründliche Augentest mit viel Zeit sorgt für ein sehr gutes Ergebnis. Alles ist prima und ich werde meinen Mann ebenfalls mit zu Siefers Opticum schleppen.
Een specialist bij het bepalen van de juiste brilsterkte, oogopmeting en keuze van bril. ook is de dienst na verkoop optimaal. De klant staat centraal.
Zeer professionele adviezen en uitleg over wat voor mij het meest passend is ....voor mijn ogen....maar ook voor het ontwerp wat passend is in mijn gezicht. Met een kundige blik kijken de heren Siefers naar wat mij het best passend is bij mijn persoon.....een unieke ervaring!
The store provides professional and friendly service, complete with accurate eye measurements, and knowledgeable clerks who offer valuable product recommendations.
Positief. Vriendelijke hulp. Prima bril !
XXXXX
Siefers commitment to quality and customer satisfaction is outstanding. We couldn't be happier with our glasses.
Fijne vakkundige mensen, vriendelijk, goeie service
Goede service, top kwaliteit, nemen de tijd.
Ik ben vriendelijk en kwalitatief goed geholpen
Prettige kundige hulp bij de oogmeting en 't uitzoeken van een bril
Het uitvoeren van de oogmeting gebeurde zeer vakkundig, en met grote nauwkeurigheid, en bovendien zeer sympathisch ! Dit vind ik persoonlijk van groot belang ! De advisering van het montuur was ook prima. Het afstellen van het montuur was eveneens bijzonder accuraat . Ik ben dan ook uitermate tevreden over Siefers Opticum.
Mijn ervaring, zeer deskundig
De formule van Siefers is eigenlijk heel eenvoudig: Ze doen precies wat je nodig hebt om een nieuwe bril aan te schaffen. Je wordt sowieso goed ontvangen, dan beginnen ze met luisteren wat je leuk vindt en wat je nodig hebt en dan .... dan vinden ze precies de bril die perfect bij je past. In 1 keer goed. Nog nooit zoveel vakmanschap gezien. En dat doen ze al vele jaren op deze manier. heel knap.
Betrouwbaar, degelijk, transparant. vriendelijk, behulpzaam en eerlijk advies gevend personeel. Altijd weer een verrassend positief resultaat!
Top Service! Vriendelijke & vertrouwelijke!
heel professioneel met aandacht voor de wensen van de klant
Zeer deskundig ,mooie zaak met ruime keuze van brillen .
Mooi assortiment en goede en vriendelijke service besloten hier mijn bril te kopen. Vriendelijkheid, vakkundige kennis en geen tijdsdruk. Geweldig
Naast een correcte controlemeting van de oogsterkte en aanpassing van de focus kreeg ik een bril die ruimschoots aan al mijn eisen voldeed. Ik merkte bij het huiswaarts keren dat de montuur lakschade vertoonde en contacteerde Siefers Opticum. De montuur werd zonder problemen vervangen. Dit noem ik pas 'echte service'! Chapeau Laurens en team!
Deskundig en vriendelijk personeel