professioneel
Prettige benadering, nemen alle tijd, kop koffie geeft nóg meer het gevoel van 'we nemen de tijd voor de klant'......... Alle wensen worden doorgenomen en daarna wordt samen gekeken naar de wensen en wat 'past' bij het geheel. Samengevat, heel tevreden......vandaar ook 2 zonnebrillen en een beeldschermbril gekocht.
Voor mij zijn de pluspunten de Goede service en de Prettige bediening en het Mooie assortiment
Op verzoek werd een eigen montuur aangepast tot zonnebril, Hoewel er gebruik gemaakt wordt van hypermoderne apparatuur, is hun vakmanschap ambachtelijk te noemen. De service is prima én snel. En even wachten in de zaak onder het genot van een kopje overheerlijke koffie, is een gebruikelijk ritueel.
Zie overige beoordeling
De kwaliteit spat er van af. Er wordt goed naar je geluisterd, prima opgemeten en geadviseerd waar je verder mee komt. Ik heb nu een mooie bril en ben blij dat ik bij Siefers binnen ben gelopen.
Na 40 jaar bij Peter Bronswaar een waardige opvolging!
Ik ben super tevreden, heb een hele goede uitgebreide oogmeting gehad, waardoor ik nu met mijn nieuwe bril veel beter zie, ik heb ook minder last van nachtblindheid.
Vriendelijk kundig behulpzaam
Heel goed advies, perfecte oogmeting. State of the art apparatuur. Heel deskundig. Heel vriendelijk. Heel gastvrij. Uitzonderlijke collectie. Super service.
snelle actie , zonder afspraak, geen gemaar, snel regelen en doen wat ze beloofd hebben. Top.
Zeer professionele begeleiding en een mooi assortiment aan monturen.
Ik had deze week schade aan mijn bril (door eigen toedoen), deze werd zorgvuldig, snel en zonder kosten (!) voor mij weer in orde gemaakt: in 1 woord super! Ik kom al jaren in deze zaak voor mijn lees- en beeldschermbril. Hier wordt bijzonder professioneel en klantgericht gewerkt, een groot chapeau dus voor Rob, Laurens, Valentin, Dominique en Bas!!
Zeer vriendelijk behandeld en namen alle tijd
Onlangs door een valpartij mijn bril beschadigd/glas bekrast en een arm afgebroken. De schade is mijn eigen verantwoordelijkheid en vergoedingsplicht. Het glas betaalde ikzelf en de reparatie en arm van de bril werd door Siefers gefaciliteerd. Snelle reparatie.
Deskundig geholpen bij vrij complexe situatie.
Ook na enige problemen met de glazen één en ander opnieuw bekeken en problemen goed opgelost.
goede prijs en kwaliteit
Heb gisteren mail geschreven over paslenzen die besteld zijn. Heeft erg lang geduurd. Krijg net te horen dat ze vandaag binnen zijn.
Die Auswahl an Brillengestellen ist sehr ansprechend Alles ist sehr professionell und sehr gut. Ich habe 2 Brillen gekauft und alles passen auf Anhieb. Vor allem der gründliche Augentest mit viel Zeit sorgt für ein sehr gutes Ergebnis. Alles ist prima und ich werde meinen Mann ebenfalls mit zu Siefers Opticum schleppen.
Een specialist bij het bepalen van de juiste brilsterkte, oogopmeting en keuze van bril. ook is de dienst na verkoop optimaal. De klant staat centraal.
Zeer professionele adviezen en uitleg over wat voor mij het meest passend is ....voor mijn ogen....maar ook voor het ontwerp wat passend is in mijn gezicht. Met een kundige blik kijken de heren Siefers naar wat mij het best passend is bij mijn persoon.....een unieke ervaring!
The store provides professional and friendly service, complete with accurate eye measurements, and knowledgeable clerks who offer valuable product recommendations.
Positief. Vriendelijke hulp. Prima bril !
XXXXX