Geen
Misschien iets grotere collectie brillen
Geen
Maar om een opmerking ,wat betreft verbeterpunt , Het ,oude glas' wat gebruikt was om de klanten te laten zien,hoe het zich verkleurt en weer zich moet normaliseren is anders om een optimale en praktische wijze van vor het zien van de zelfkleurende glazen kan anders,zeker als je een recenter glas had, De glazen die ik nou heb om de krant liggend op tafel te lezen ,lukt beter als ik ze in de hand omhoog houd! Glazen van de Cartierbril, Die van mijn vrouw ook, Vanmorgen was een beugel los ,dat heet het moertje van bevestiging glas en ook zo het contramoertje was ook los,heb dit laten nakijken,dat is het verschil ook dat we niet in de omgeving maaschricht wonen,maar we vinden deze brillen en glazen mooi en goed,en of je dan nog de duurdere versie van de glazen zou genomen hebben moest je ook maar nog afwachten of deze nog beter waren!?voor dat geld ? Ik wou dat op die manier kenbaar maken,toch? Verder wou ik vragen wanneer zoutwater op brilglazen zou komen is dat of kan dat schadelijk zijn?,oa met een cruise kan dat gebeuren, Veder hartelijke groetjes Pöschkens H en M. Als we nog eens in maaschricht komen laten we het nog eens alles kontroleren,
Zie boven. Dit mag bij de nagestreefde status niet voorkomen
mijn bril moest gemaakt worden, geen probleem om daar op te wachten, alleen als de levertijd bijna 2x zo lang is als gezegd, dan is dat vervelend. maar verder meer dan tevreden! ( gezellige mensen in Maastricht ;-) )
Klantvriendelijk, deskundig, ruime keuze, prettige benadering, goede nazorg👍
Wij werden zo prettig geholpen tijdens vragen over een zonnebril, dat we een complete gewone bril, ook direct aanschaften. Prachtige bril, goede complimenten gekregen. Een keer terug geweest om te stellen en toen kregen we toch nog een lunchbon, van de actie die toen liep en niet toen wij er waren. top service
geen suggesties !!!!
Bril is niet optimaal - moet nagekeken worden
Top bedrijf !!!
Ik heb vertrouwen in de manier waarop mijn ogen gecontroleerd zijn. Heb de nieuwe/andere glazen nog net geen week in gebruik, maar ga ervan uit dat deze op iets langere tijd dragen zeker een verbetering zijn.
Zeer goede service. Nemen uitgebreid de tijd voor de klant en komen ook niet met een commercieel verhaal aan waar de klant niks aan heeft. Goede adviezen. Voorbeeld voor heel veel winkels!
Volgende bril wel weer naar Maastricht rijden!
Goede kijk op wat bij de klant past, qua kleur en model
Professioneel en vriendelijk!
zeer vriendelijk! En naar mijn idee zakenkundig.