Super, zo wel qua service, kennis en klantvriendelijkheid. We rijden er graag 300km heen voor hun prima producten.
groot assortiment van brillen en perfecte service
dit is de opticien die je je wenst! Vakkundig, perfecte service, zeer prettig contact. Kortom, ik beveel Laurens en zijn medewerkers van harte aan!
Een zeer goede sevice! Altijd samen zoeken naar een goede oplossing! Eerlijk advies en een waanzinnig mooie collectie!
Zeer professioneel en goede service - maar bovenal verstand van zaken. Ze kennen hun vak goed en komen met goede ideeen.
Veel keuze ivm monturen, prettig geholpen Zeker niet opdringerig, bij 1e en 2e keer niet kunnen kiezen, geen probleem. Altijd voldoende tijd voor klant Oogmeting nooit een probleem
Wij zijn zeer tevreden over Siefers Opticum
Bij afhaling van de complete bril, wenste ik nog een tweede bril aan te schaffen. Groot was mijn verbazing dat er een volledig nieuw assortiment en nieuwe merken in voorraad was. Dus voelde ik mij bekocht, er was geen korting. Toen ik mijn overweging aangaf om nog een nieuw montuur te kopen werd ik naar buiten geloodst. Onthutst stond ik ineens buiten. Van dienstverlening gesproken!
goedemiddag mevrouw Gailliez, Allereerst hartelijk bedankt voor uw feedback, wij vinden het heel erg vervelend dat u dit heeft moeten ervaren. We waarderen uw eerlijkheid. Voor ons is het iedere dag heel belangrijk om iedere 100% inzet en energie in te zetten in onze zaak. Namens de familie Siefers betreur ik dan ook zeer dat u onterecht behandeld bent. We zouden dit graag willen goedmaken aan u. Siefers opticum hanteert daarentegen ook altijd de regel, dat als iemand anders een tweede bril wenst aan te schaffen dat deze persoon dat 10% korting krijgt over het totaal van de bril. Onbegrijpelijk dat dit niet aan u is gecommuniceerd. Wij zouden u willen vragen of u uw verhaal zou willen doen van deze dag in september, zodat wij met de feedback ons team kunnen aansturen en kunnen verbeteren. Alvast hartelijk dank voor uw tijd en u kunt mij ook telefonisch bereiken op het nummer 0031-433500089 Met vriendelijke groet, Laurens Siefers Siefers Opticum
Tevreden na klachtafhandeling.
Geen
Geen noemenswaardige punten.
zie boven, gewoon een prettige winkel met vriendelijk en deskundig personeel!
Top Zaak ! 👍
geen
Zeer persoonlijke, klantvriendelijke benadering in een sfeervolle zaak
Prima service, goede en aangename ontvangst.
Ik werd aangenaam verrast door de vriendelijke en professionele aanpak door de medewerkers en directie van Siefers Opticum,proficiat hiervoor
Vakmanschap! Begrip voor klant.