Zonder meer positief
Prachtige winkel waar ik bij een bezoek aan Maastricht graag kom om de collectie te bewonderen. Ook geweldige service, zowel bij een zonnebril die ik enige tijd geleden heb gekocht als recent bij een reparatie van een andere bril. Top!
Vriendelijk goed personeel
We komen al jaren bij Siefers en mijn vrouw heeft er de mooiste monturen kunnen kopen.
Professioneel,kundig,vriendelijk
Denken mee... professionals pur sang !
Iedereen die in de zaak werkt zijn om te beginnen top mensen die hun vak kennen en uitvoeren. Iedereen wil graag verkopen maar zijn geven de juiste advies bij ieder aankoop.. ze gaan niet voor het duurste op je neus maar voor afwerking en detail. Altijd een warm onthaal. Wij komen er met véél plezier.
Meedenkend en niets is te veel.
Zie boven
Wij wonen in NH, voor fam bezoek gaan we naar Limburg en dan bijna ook altijd naar Siefers.
Zeer professioneel Klant vriendelijk Voor altijd klant
Hartelijke ontvangst en aandacht.
Weer een perfect advies bij de keuze voor kleur van glazen zonnebril in bestaand montuur. Ben erg blij met advies dat afwijkt van mijn oorspronkelijke keuze. Mooi is niet altijd de beste keuze. Comfort en beleving van de juiste kleur is dat wel. Dank voor heg advies
Zeer professioneel geholpen door het personeel. Keuze een een mooi en kwalitatief uitstekend gamma van brillen. Hb er zelfs twee gekocht.
Kom nog een keer terug om de bril wat bij te stellen en in het voorjaar misschien een zonnebril op sterkte.
Langsgekomen voor een Cartier Picadelly, geen idee gehad wat ik exact wou in de zin van welke glazen, etc. Gelijk ogen opgemeten, juiste glazen gekozen met goede uitleg en functionaliteit! Tussendoor leuk gepraat en grapjes kunnen maken. Kort erna kon ik mijn mooie bril ophalen waar ik hartstikke blij mee ben!
Kijk naar mijn beoordeling, perfect.
Tot drie keer toe oogmeting en nieuwe glazen kosteloos verstrekt. Prima dienstverlening.
Siefers levert een puike service en heeft schitterende brillen in hun assortiment.
Je voelt je er echt welkom en niets is te veel. De service is net iets meer dan je verwacht. Zeer persoonlijk. Ga zo door.
Maken geen enkel probleem, zelfs niet als de bril niet voldoet binnen drie maanden van aankoop, dan word er gewoon in gezamenlijk overleg de juiste keuze gemaakt
Zie boven
Snel, open, deskundig, top zaak