Prima zaak, goed geadviseerd, en een dikke luim voor de aftersales
Als hiervoor gezegd vriendelijk geholpen en prima service
Fijne opticien die meedenkt en helpt om als klant het gevoel te krijgen dat zij er voor jou zijn. professioneel en vakkundig op elk gebied. Opticien is voorzien van de nieuwste apparatuur voor optimale dienstverlening. Communicatie tijdens en achteraf is uitstekend. Zij houden continu een oogje in het zeil. ;-)
Mijn ervaring, super geholpen, super meting gehad, super vriendelijk geholpen niks is hun teveel
Er wordt deskundig en gezellig meegekeken en altijd komen we er samen uit.
Wat een fijne service!!
Super en deskundig in alles.
Als boven. Zeer goed!
Klantvriendelijk, rustig en niet opdringend. We kregen uitstekende service en advies en zonder afspraak vooraf (zoals bij andere opticiens). Er was een ruime keuze aan monturen. Een precies wat we zochten. De informatie en het nakomen van afspraken mbt het gereed zijn van de bril is prima. Siefers opticum is een echte aanrader!
Ik ben uitstekend geadviseerd heeft bij het uitzoeken van een nieuw montuur en glazen.
Vakkundig en heel vriendelijk
When I am thinking about the store, I 100% sure that the recommended glasses will be unique, with the feeling “the best glasses for me ever”. Employees are perfectly doing their job. This is my second purchase and the second time my glasses were recommended by the employee.
correct in afspraak en prijs
Ruime keuze in monturen, vriendelijke behandeling. Snelle afhandeling.
goed advies en goede service.
Op elk moment welkom en direct geholpen. Nooit een probleem om de bril nog even bij te stellen
Meer dan tevreden over advies, service en uiteindelijke keuze van brillen. Voor mij correcte balans tussen vriendelijke, persoonlijke aandacht maar toch zakelijke relatie naar klant, die zich daardoor gewaardeerd voelt. Een feest om Siefers te bezoeken, locatie in mooie Stokstraat versterkt dat nog.
Eenmaal per twee à drie jaar verwissel ik van bril. Siefers Opticum helpt me daar uitstekend bij.
Uitstekende winkel met vakkundig advies.
Zo’n fijne, deskundige, betrokken warme en geduldige en gastvrije behandeling in de winkel Dit is wat ik ervaren heb bij aankoop van mijn mooie bril.
Siefers denkt mee met hun klanten. Erg tevreden over het advies en de bril.
Zeer professioneel geholpen, levering eerder dan verwacht. Kortom zo wil je graag geholpen worden als klant.
Mooie brillen, goede service.