Klantvriendelijk
Zie vorige antwoord
Mooie zaak, deskundig en vriendelijk personeel. Klantenservice zoals je hoopt dat het nog bestaat.
Ik had mijn eerste bril nodig en alleen om te lezen. De metingen werden kundig doorgevoerd en uitgelegd. Er werd alle tijd genomen om de monturen te bekijken en de hulp bij het uitkiezen was fantastisch. Inderdaad het tweede model dat aangeboden werd, heb ik genomen. Ik draag hem nu en ben er heel blij mee. Ik kan nu weer goed lezen.
Prima oogopmeting, goede collectie en prima service!
Prima service en zeer vriendelijk
Bij Siefers staan ze echt altijd klaar om je te helpen of adviseren. De service na aankoop is zeldzaam goed. Aanrader voor topkwaliteit en service!
Correct, meedenken, service gericht, mooi assortiment.
Nadat mijn vorige opticien stopte met zijn bedrijf droeg hij mijn gegevens over aan Siefers Opticum (geen verplichting). Dit voelde meteen goed. Alleen werd het zicht met het autorijden in het donker steeds slechter waardoor ik in de avond niet meer kon rijden door de felle koplampen van de tegenliggers. Bij navraag aan Siefers Opticum werden speciale glazen aanbevolen en kan ik weer gewoon autorijden in de avond.
Bijzonder vakkundig en vriendelijk
Heel vakkundig, eerlijk advies, superservice
Na ca 5 jaar weer een checkup gedaan. Nieuwe glazen laten maken na uitvoerig ingelicht te worden over de verschillende soorten.
"To the point" Klantgericht, vriendelijk, geduld mooi assortiment,deskundig in meten en heerlijke koffie
Je krijgt de aandacht die je verdient en de kennis die je graag wilt krijgen om volledig op de opticien te kunnen vertrouwen.
Buiten het feit dat het er gezellig is, weten ze me als vaste klant al jaren goed te helpen door te luisteren en mee te denken in oplossingen.
Wij kunnen er altijd terecht en service is top! Is er een probleem, dan wordt het netjes opgelost.
goede ruime keuze, uitstekend geholpen bij de aanschaf van meerdere zonnebrillen.
Prima service en kwalitatief goede producten
Alles klopt
Een prettige sfeer en je wordt vakkundig geholpen.
Wij komen uit Noord Holland voor onze brillen speciaal naar Maastricht. Klantvriendelijk, prima service
fantastische winkel met een professionele club die bovendien uiterst vriendelijk is
Aan al het personeel van de boetiek siefers een dikke duim voor jullie inzet, geduld en eerlijkheid. Altijd een warme ontvangst. Vriendelijkheid top. Voor ieder wat wils van monturen in prijs Klasse, materiaal soorten, mét eventueel de beste afwerking van glazen in kleur. Hun deur staat al tijd open voor raad en daad voor een betere kijk wereld.. top team
Zoals ik al zei;professioneel geholpen
Ogen getest, dit werd professioneel gedaan, ze legden duidelijk uit Bril uitzoeken, deden ze leuk, ze kwamen met allerlei modellen en gaven goed advies