Prima service , je voelt je als klant welkom. Zeer klantgerichtheid o.a. door niet te bezuinigen op personeel. Ondanks drukte wordt je snel geholpen.
Alles aan deze Optiek ervaar ik als heel erg prettig - de meedenkende medewerkers, de super service, de degelijke deskundigheid, de correcte communicatie en de redelijke rekening ;). Het is voor mij steeds 3 kwartier rijden en ik heb dichterbij gezocht, maar ik blijf voor deze zaak kiezen.
Een prettige opticiën waar klantwaarde centraal staat. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijn geholpen en ook de service is top!
Heel goed en betrouwbaar.
Mijn vragen worden duidelijk beantwoord. Er wordt goed naar mij geluisterd en de tijd voor mij genomen. Goed ge-meten zodat ik gerust naar huis ga. Heb al iemand naar jullie gestuurd en jullie hebben haar gelijk doorgestuurd naar de specialist. Klasse!!!
Het is jammer dat je net 2 brillen koop en dan een mail krijgt van 50 % korting dit was niet voor onze brillen maar toch raar dat je dan zo,n mailtje krijgt en denkt zijn dat ook onze brillen
Ze nemen de tijd voor je om een bril te creëren die bij je past. Ze zijn zeer klantvriendelijk,erg prettig. Ik beveel ze bij iedereen van harte aan.
Een hele fijne winkel.
Goede service. Vriendelijke en deskundig personeel
zeer tevreden
Fijne zaak. Vriendelijk en deskundig personeel.
Zeer vriendelijke en efficiente afhandeling van vragen en aankopen.
Kwam voor oogmeting en fundusfoto op verzoek huisarts. Perfect geholpen door Rob (& stagiaire), goede uitleg en voorlichting. Maakte nog 'n scan en liet het verschil zien met 2 jaren geleden. Kom al vanaf begin bij Schippers en ben zeer tevreden...!!!
Medewerkers zijn vriendelijk, professioneel, meedenkend, oplossing gericht, kortom: TOP
Bij Schipper s optiek word je perfect en goed geholpen .koffie staat klaar .
We zijn altijd al bij Schippers en wij bevelen jullie ook altijd bij vrienden en kennissen aan.
Julianplein 29
6641CS Beuningen