Dank je wel voor de beoordeling. Het is prettig om te lezen dat je ons voldoende beoordeeld. We gaan deze beoordeling gebruiken om te kijken waar het verbeterd kan worden.
Prima winkel en vriendelijk personeel!
Als partner van de consument hebben we hier bereikt wat we willen. Toch zullen we alert blijven om dit zo te houden. Dank u wel voor de beoordeling.
Bijzonder tevreden over Rob Brouwers en de audicien.
Dank je wel voor de beoordeling. Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met Rob en Petra. We hopen dit in de toekomst zo te behouden.
gewoon goed
Dank je wel voor de beoordeling. Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons. Gewoon zoals het hoort.
Fijne klant vriendelijke zaak, met professionele medewerkers, die ruim de tijd voor je nemen en met je meedenken.
Dank voor deze positieve reactie. Het totaalbeeld van de reacties verzamelen we en gaan daarmee proberen het bedrijf nog verder te perfectioneren.
De firma Schippers is een retailer die de kunst van service en klantvriendelijkheid verlenen uitermate goed verstaat. Uitstekend personeel en een ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat je graag terug komt. Een andere opticien is gewoon niet "in beeld".
Dank je wel, dit is een juiste vertaling van hoe wij er ook over denken en dit graag willen uitstralen.
nooit getwijfeld of ik eens bij een andere optiek zou binnenstappen ondanks de vele reclames en mooie beloftes van uit de brillenwereld.ik weet nu wat ik heb en vind hun deskundigheid en bereidheid tot meedenken heel veel waard.ik voel me bij Schippers serieus genomen.
Mooie reactie, hiervoor doen wij het en hopen hiermee ons te onderscheiden.
Zeer vakkundig en behulpzaam
Dank je wel voor deze positieve beoordeling.
prettig, positief en klantgericht.
Dank voor de reactie. Met de gegevens proberen we ons scherp te houden. Graag tot de volgende keer. Sil Schippers
Dank voor je reactie. Met de gegevens proberen we ons scherp te houden en daar waar nodig te verbeteren. Sil Schippers
Erg fijn geholpen en de service is altijd goed
Dank voor je reactie. Ik hoop dat we nog lang het vertrouwen en de service kunnen blijven geven. Sil Schippers
Al langdurig contact met Schippers optiekGoede dienstverlening en service.
Dank voor de reactie. Ik hoop dat we nog lang het vertrouwen en de service kunnen blijven geven, dat is wel ons streven. Sil Schippers
Een prima bedrijf met een even zo goede service. Ik betaal graag wat meer voor een goede service Dan voor tv commercials. Echt een aanrader.
Dank je wel voor de reactie. Het doet ons goed te horen dat klanten tevreden zijn, daar doen we het voor. Sil Schippers
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling. De beoordeling gebruiken wij om de klant nog beter van dienst te zijn en daar waar nodig aanpassingen toe te passen. We nemen in deze dan ook mee om onze aandacht op het assortiment te gaan vestigen. Sil Schippers
Klantvriendelijk,kundig en goede service.
Dank u wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons. Sil Schippers
Schippers onderscheidt zich van andere opticiens, doordat zij net even verder denken en uitproberen wat het beste bij iemand past! Zo ben ik na jarenlang tobben met mijn harde lenzen, via een traject van uitproberen van zachte lenzen, uiteindelijk overgestapt op nachtlenzen; ideaal voor mij. Met mijn dochter moesten we altijd voor een oogmeting naar het ziekenhuis, maar doordat bij Schippers de medewerkers ook hun diploma optometrie hebben, is dit niet meer nodig, ideaal! Ook zij wilde beginnen met lenzen, maar maandlenzen bleek niets voor haar; ze kon er niet helemaal goed mee zien en vond het niet fijn. Tip van Schippers: probeer de daglenzen eens! Super tip, want dit gaat fantastisch en Senna kan zelf kiezen wat zij wil dragen per dag: zij draagt nu een bril, zonnebril en daglenzen van Schippers. Mijn man dacht dat hij toe was aan een leesbril, maar na onderzoek van Schippers bleek dit nog niet direct het geval, maar binnen 2 jaar zal hij er wel aan toe zijn: weer een tip, kies een bril zonder onderrand, dan kun je er onderdoor lezen! Tenslotte draagt onze andere dochter al jaren zonder problemen een bril en maandlenzen van Schippers. Kortom, onze hele familie komt regelmatig langs en wij ervaren de service, klantgerichtheid en persoonlijkheid al jaren als zeer professioneel en vriendelijk! Ga zo door!
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling met veel lof. Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons. Hier doen we het uiteindelijk voor. Sil Schippers
Ik kom al jaren bij jullie. Ik ben zeer tevreden. Altijd vriendelijk, geduldig en professioneel. Er wordt met je mee gedacht en gezocht naar oplossingen.
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons. Sil Schippers
prima opticien, vakkundig , klantvriendelijk en goed advies
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat u goede ervaringen hebt met ons. Wat betreft de bereikbaarheid, hier werken we op dit moment aan. We kunnen nu meerdere telefoonlijnen tegelijk beantwoorden. Via de website of de Schippersoptiek app [gratis downloaden] kunnen nu ook afspraken gepland worden. Sil Schippers
Ik wordt altijd prima geholpen! Mijn ogen zijn niet de makkelijkste, maar er wordt altijd gezocht naar het beste alternatief.
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons. Sil Schippers
Super service en zeer vriendelijk personeel
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons. We proberen de gezelligheid er in te houden. Sil Schippers
Altijd goede service
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling . Het is prettig om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons. Service staat bij ons hoog in het vaandel, leuk dat je dat ook zo ervaart. Sil Schippers
een professionele klantgerichte zaak met en vriendelijk personeel
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling. De beoordeling gebruiken wij om de klant nog beter van dienst te zijn en daar waar nodig aanpassingen toe te passen. We nemen in deze dan ook mee dat we onze aandacht meer op het assortiment gaan vestigen. Sil Schippers
Kwaliteit staat bij Schippers volgens mij hoog in het vaandel. Ik ben er van overtuigd, dat men elders goedkoper terecht kan, maar ogen zijn een kostbaar bezit. Er wordt altijd samen met de klant naar een oplossing gezocht. Ik ervaar dit als prettig.
Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling. De beoordeling gebruiken wij om de klant nog beter van dienst te zijn en daar waar nodig aanpassingen toe te passen. En kwaliteit in de oogzorg is hier inderdaad een belangrijk onderdeel. Leuk dat je dat zo ervaart. Sil Schippers
Julianplein 29
6641CS Beuningen