Geweldige zal, zeer professioneel, super aardige mensen, echt niks op aan te merken.
geode klantvriendelijke optician. Probeer alleen niet het personeel aan te spreken op fouten/vergissingen aan de balie waar clienten het gesprek goed kunnen volgen/horen, maar neem de betreffende college even apart.
Hallo Britt, Dank je wel voor deze reactie. Je hebt hier helemaal gelijk wat betreft de communicatie aan de balie. We nemen dit ter harte en zullen hier zeker wat mee doen. Ik hoop dat je veel plezier hebt met de nieuwe bril. Vriendelijk groet, Sil Schippers
Triple A.
Sinds jaren een betrouwbaar en goed adres voor mijn bril. Vriendelijk en professioneel personeel. Mooie winkel!
Alles wordt uit de kast gehaald om een passende oplossing te vinden.
Zeer positieve ervaring bij lenzencontrole en oogmetingen . Zij nemen alle tijd voor je Nu voor het eerst een bril erbij gekocht wat ook uitstekend ging Het beste is ook de uitmuntende service, Dit is zeker een grote reden waarom wij bij Schippers onze aankopen doen
Wij zijn trouwe en zeer tevreden klanten. Zeer meedenkende en gastvrije medewerk(st)ers. Service staat hier nog voorop. Top team!
Gewoon super goed
Ik heb vertrouwen in de deskundigheid en dat is voor mij het allerbelangrijkste! Kan allerlei vragen stellen. Prettige sfeer.
Tijd nemen, luisteren en blijven zoeken naar de beste oplossing/ zorg voor de klant ervaar ik door de jaren heen als een constante rode draad. Deze drive zorgt ervoor dat de vakinhoudelijke know how op een hoog niveau blijft.
Alleen jammer dat er voor mensen met een smal gezicht weinig keus is. Ik had keuze uit twee monturen!
Klantvriendelijkheid en service is perfect binnen jullie team. Prima ga zo door.
Geweldige ontvangst, bijzonder goede uitleg. Geweldige apparatuur voorhanden, plastic oog maakt alles extra duidelijk. Ook complimenten aan Rob. Dank je wel dat ik met zoveel kennis de zaak weer heb verlaten. Wat ben ik blij dat ik bij jullie onder controle mag zijn. Met dank Marijk
mijn ervaring is zeer goed vriendelijk en behulpzaam
Fijn en vriendelijk personeel. Zeer meedenkend en eerlijk over de modellen en wat een bril aan uitstraling voor je kan doen.
Mooie zaak met kwaliteitsproducten waar de klant centraal staat.
Prachtige zaak. Ruime keuze aan brillen. Heel deskundig team en ontzettend vriendelijk. Groot compliment voor jullie allemaal!
Julianplein 29
6641CS Beuningen