Geweldige optiek! Prachtige collectie. Personeel wat meedenkt en bijzonder klantvriendelijk is. Schippers optiek is al jaren mijn optiek.
Alles is positief, Alleen de volgende keer ga ik kijken of het ergens anders goedkoper kan.
Kijk maar naar de rapportcijfers, ben zeer tevreden.
Zeer tevreden over de uitgebreide oogmeting, advies daarbij en heldere uitleg. Tevens zeer tevreden met de hulp bij het uitzoeken van een nieuw montuur op basis van mijn persoonlijke inbreng in combinatie met deskundige hulp. De geboden hulp op financieel gebied heeft er voor gezorgd dat ik nu weer goed kan zien. Deze opticien maakt niet de commerciële keus maar zet de mens voorop!! Dik tevreden.
Super klantvriendelijke gezellige winkel deskundig personeel en goede service. Beveel het iedereen aan. Dank jullie wel en Ga zo door!!!
Goede service, kennis en aandacht voor klant. Echt goed. Grt
Net iets beter dan de gewone opticien bedrijfjes dankzij hun kwaliteit en kennis medewerkers. Niet te vergelijken met zaken zoals specsavers , hans anders ect.. Wil je een mooie bril wat bij jou past dan kan schippers optiek je goed helpen adviseren met style en type bril wat bij jouw gezicht past. Bedankt voor jullie hulp!
Ik ben heel goed geholpen en kom zeker terug
Ik ben al 20 jaar klant bij Schippers Dus dat is denk ik de beste reclame die ik kan geven.
Ik ben heel erg tevreden ben prettig geholpen. kortom alles liep perfect.
Met dank aan Patricia. Ik heb via haar Schippers leren kennen. Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze. Een topbedrijf.
Schippers optiek helemaal top👍Goede service klantvriendelijk mooie uitstraling winkel echt een aanrader om een zonnebril(bril)lenzen daar te kopen!
Ik word altijd goed, snel en professioneel. Iedereen is erg kundig en vriendelijk. Een opmerking, ik had mijn afspraak via jullie site gemaakt, maar heb daar geen bevestiging van gekregen. Daarom heb ik even gebeld om te controleren of hij gemaakt was. Dit was niet het geval. Niet erg, maar misschien is er iets mis met het programma. Of met mijn computer, dat kan natuurlijk ook. Groetjes Hannie
Julianplein 29
6641CS Beuningen