Erg goed.Altijd vriendelijke en deskundig personeel.
zeer goed
Prima vakkundig advies
Ik heb de aankoop en afhandeling als zeer prettig ervaren.
Vriendelijk personeel en zeer goede professionele service!
Prima! In alle opzichten.
Zeer prettige en mooie winkel. Erg professioneel en vriendelijk. Top..
Sil heeft goed naar mijn wensen geluisterd, en net zolang gezocht totdat hij een montuur vond waar ik helemaal enthousiast van werd!! Bij Schippers wordt meegedacht, meegekeken en super goed geadviseerd! En daardoor heb ik nu een bril en zonnebril waar ik heel blij mee ben! Daarvoor, heel hartelijk bedankt!!!
Alweer mijn 5e bril gekocht bij het Schippers Team. Superservice elke keer, gewoon niet verder kijken maar naar hun toegaan.
Wij, mijn vrouw en ondergetekende zijn zeer tevreden J.Albers
We worden altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan. De medewerkers zijn alleen zeer professioneel en behulpzaam. Verder zijn we zeer tevreden over de service.
zeer fijne service: neemt de tijd, zorgvuldig, klantvriendelijk, oog voor persoonlijke wensen
Als klant ervaar ik het als heel prettig dat er tijd en aandacht is om een goede keuze te maken. Ook de heldere communicatie en professionaliteit verdienen een grote pluim.
Een hele goede opticien met zeer goed personeel . Klantgerichtheid staat hoog bij hen.
Prima zaak
Julianplein 29