Wij waren voor ons zoontje van 6 opzoek naar een sportbril die hij veilig kan gebruiken bij zijn voetbaltraining en wedstrijden. Aangezien wij al jaren klant zijn bij Schippers zijn we daar natuurlijk gelijk naar toe gegaan. Ze hadden helaas geen sportbrillen naar onze zin, maar ze hebben gelijk voor ons een merk besteld die ze eigenlijk niet in hun assortiment hadden. Zaterdags liepen we daar binnen, dinsdag was de bril van onze voorkeur al in huis en donderdag was hij helemaal klaar voor onze zoon. Super snel! Dikke pluim voor de medewerkers voor het meedenken en de snelle acties! We hebben al veel reacties op zijn bril gekregen bij de voetbalwedstrijden, dus er zullen zeker nog meer mensen jullie kant op komen voor deze bril!
Zeer positief, professioneel, kundig, snel
In mijn beoordeling komen bovenstaande items allemaal naar voren, dus: klantvriendelijk, professioneel, prettige communicatie, goeie informatie.
Fijne winkel waar je prima en op maat geholpen wordt.
Prima, aan te bevelen
de combinatie professionaliteit - mensvriendelijkheid doet het daar prettig vertoeven
ik ben zeer tevreden en netjes geholpen niets was teveel
Ik ben uiterst tevreden
Klant vriendelijke medewerkers. Snelle dienstverlening. Ruime keuze brillen.
Ga met een perfecte bril de winkel uit. Wordt goed gelet op welke bril 👓 past bij mij goede service voor alles bijna een tien.
vakkundig,gezellig en enthousiast personeel!
ik ben heel vriendelijk en netjes behandelt, ze had ook alle tijd voor mij en dat heb ik als heel fijn ervaren
De aankoop van de bril was een positieve ervaring en de bril kijkt fijn.
Zeer tevreden.zie hierboven.
supersnelle levering van zonnebril op sterkte, en een winkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. goede service!!
In een woord super
Uitstekende vakbekwaamheid en vastberaden om het beste resultaat te bereiken, waarvoor vriendelijk een stapje extra wordt gezet!
prima behandeling door moniek en goed advies. Duurt ruim een half jaar voordat jullie mij weer zien ivm staar operatie
zeer goede uitleg; personeel neemt de tijd
Julianplein 29
6641CS Beuningen