Bij nader inzien had ik graag informatie willen ontvangen over brilglazen met een blauw licht filter. Bij het ophalen van de bril kwam ik erachter dat ik die glazen had kunnen kiezen voor mijn zoon. Ik ben hierover tijdens de koop niet over geïnformeerd, dit vond ik vervelend!
Goede en Prettige sfeer en behandeling
Ontzettend vriendelijke en professionele mensen.
Professioneel en klantvriendelijk
Ik heb nu mijn tweede bril bij jullie gekocht en ben heel tevreden
zeer leuke ontvangst,, goede informatie ,, gezellige sfeer
Ik ben zeer tevreden over de professionele en daadkrachtige handeling van dhr. Brouwers. Bij controle bleek er een ernstige afwijking te zijn waar zeer adequaat op gehandeld is.
Prettig. Professioneel. Wil persoonlijk door zelfde persoon geholpen worden. Persoon ( rob ) is op de hoogte van al je in en outs. Prettig in de communicatie.
Goede ervaring
De bril was voor mijn moeder die in een rolstoel zit. We zijn ook voor ons ,,onverwachts,, toch snel door U geholpen. Compliment !
Positief, goede behandeling, prima ervaring. Allemaal leuke mensen. Lastig in cijfers uit te drukken. met vriendelijk groet, Greet Bos.
Persoonlijke, warme, enthousiaste en vriendelijke aandacht. Er wordt tijd genomen en goed geadviseerd. Mogelijkheid om monturen mee te nemen en in alle rust tot een keuze te komen. Deskundig advies, er wordt mee gedacht in de mogelijkheden. TOP!
Klant vanaf bestaan van Schippers Optiek dus dat zegt genoeg.
Ervaren en deskundige medewerkers. Overzichtelijke zaak. Aan bovenstaande antwoorden is weinig toe te voegen. Prima dus!
Medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Mis soms de persoonlijke 'touch' in de benadering. Alles is strak georganiseerd en gepland en heb soms beetje Het gevoel een nummer te zijn. Beetje warmte in de uitstraling winkel en benadering zou ik zeer waarderen. Uitbreiding assortment is misschien aan te bevelen. Ik maak uiteindelijk een keuze echter zou wat meer te kiezen willen hebben. Echter kwaliteit van assortiment ervaar ik als heel goed.
Geachte mw Janssen, Dank voor uw reactie. Wij gaan dit in de groep bespreken en er zeker wat mee doen. Het gevoel "een nummer te zijn" willen wij nu juist niet uitstralen. Ook de opmerking over de keuze van het assortiment nemen wij zeker mee. Vriendelijk dank voor deze nuttige feedback. Sil Schippers
Goede service. Ze nemen de tijd voor je en geven goed advies. Zeer klantvriendelijk.
Top!!
Julianplein 29