een van z'n eerste klanten, dus moet hij goed zijn.
Goede en vriendelijke service. Erg professioneel personeel.
Zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf!
Professionele afhandeling. Nemen de tijd om de klant te woord te staan.
Heel tevreden. Mijn partner Theo Nieboer heeft diverse brillen bij jullie gekocht.
Goede en Prettige sfeer
Zeer klantvriendelijk, veel ervaring wat je kan merken aan de professionaliteit van werken en informatie die ze geven. Snelle service maar wat het belangrijkste is, is dat de service niet alleen snel is maar ook altijd zeker goed is! Misschien een iets minder uitgebreid assortiment en/of actie's als bijv. Pearl Maar je word zeer vriendelijk ontvangen en ze herkenen je snel wat je een warm gevoel geeft. Zou Schippers Optiek aan iedereen aanraden!!!!
Prima geholpen en perfecte service
prima bezoek , professionele behandeling . vriendelijke medewerkers
Alles perfect klantvriendelijk en goede service. Ga zo door!!!
Nadat een concurrent mij een bril had aangemeten waar ik niets mee zag, kreeg ik bij Schippers een bril waar ik wel wat mee zag. De oogmeting werd nauwkeurig uitgevoerd en later herhaald omdat mijn ogen onrustig waren en men een goede meting wilde hebben. Omdat het voor mij "noodbrillen" waren (ik heb normaal contactlenzen), deed men zijn best een prettig geprijsde oplossing te vinden zonder me over te halen naar iets duurders te gaan. Erg prettig in de omgang.
Zonder dat ik een afspraak had gemaakt voor tegelijkertijd een 2e bril namen ze toch de tijd hiervoor. Ik hoefde dus geen 2e afspraak hiervoor te maken. Ook werd de nodige tijd genomen om de juiste montuur te kiezen.
Prima professioneel geholpen en zeer goede en snelle dienstverlening
Prettige ervaring bij aankoop bril. Over de service kan ik niets zeggen omdat ik hier nog niet mee te maken heb gehad. Veel personeel. Dit kan ook nadelig werken omdat steeds iemand anders je helpt. Wat het assortiment betreft denk ik dat er veel met het modebeeld gewerkt wordt. Daarom lijkt het groot maar valt het toch tegen omdat veel brillen op elkaar lijken.
Prima deskundigheid en klantvriendelijkheid
Zeer klantvriendelijk geholpen en het gevoel correct en volledig te zijn geïnformeerd.
Ik kom al jarenlang bij Schippers Optiek, en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Een dikke 9 is dan ook zeker verdiend.
Over bovengenoemde items ben ik zeer tevreden.
Julianplein 29
6641CS Beuningen