We zijn heel tevreden. Als ze ons niet doorgestuurd hadden naar een oogarts hadden we nu niet onder controle gestaan ivm het hoornvlies. En mijn zoon aan een hele fijne bril geholpen. Goed werk. Ben ze dankbaar
Ik ben een uiterst tevreden klant. Uiteraard heb ik zo mijn voorkeuren door wie ik het prettig vind om te worden geholpen vooral met uitzoeken van een nieuwe bril. Een aantal van jullie kent mij beter en dan krijg ik ook geen spijt van een aankoop. Complimenten om al jarenlang het niveau zo hoog te houden. Tot een volgende keer.
Eerste Bril voor mij..bij een top opticien.
Prachtige brillen; zeer leuke en professionele medewerkers. Een persoonlijke benadering, er is alle tijd en aandacht voor de klant. Mijn ogen worden altijd goed gemeten, zowel voor lenzen als bril, bij andere opticiens ging dat vaak niet zo goed. Ik kreeg goed advies over passende glazen voor mijn situatie. Daarbij werden voor-en nadelen goed uitgelegd, zodat ik een persoonlijke keus kon maken. En wat ik enorm fijn vind is dat ze echt oog hebben voor je smaak en wat goed bij je zou staan. Dit is nu de tweede keer dat ik na meerdere keren passen van verschillende monturen uiteindelijk uitkom op het eerst aangereikte montuur. Ik gun iedereen zo'n fijne opticien. En nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf :-)
Professioneel team met persoonlijke aandacht is de combinatie om klanten in het heden tendaagse retail voor een leven aan je te binden. Dank voor de excellente service.
Vakkundige medewerkers en prima begeleiding/uitleg.
ik weet niet wat ik moet zeggen ze zijn wel goed
Gezien bovenstaande TOP!!!
Super vriendelijk personeel wordt er goed geholpen niet opdringerig
Fijn en enthousiast bedrijf!!
Pech gehad met de fabrikant.
Optometrist Rob Brouwers is een deskundig vakman, geeft goede adviezen en is goed op de hoogte van wat speelt op zijn vakgebied. Snelle service, de bril was al binnen een dag klaar!
Zeer vakkundig, vriendelijk personeel. Maatwerk.
Mooie winkel met prima opgeleid personeel en goede kwaliteit en service.
Julianplein 29
6641CS Beuningen