Z E E R T E V R E D E N
Wij komen al jaren bij Schippers. Hele mooie winkel,mooie uitgebreide collectie. aparte ruimtes voor oogmeting,wat zeer nauwkeurig gebeurd met de modernste apparatuur. En wat vooral Schippers een dikke 10 geeft is het vriendelijke en zeer bekwame personeel!!
Een super fijne winkel, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Nette zaak, vriendelijk personeel, kwaliteit.
Duidelijke uitleg , vriendelijk .
Positief. Klantvriendelijk. Netjes.
Al jaren lang mijn betrouwbaar adres voor de bril. Van de week had ik last van een oog, wazig zien. Ben langsgegaan en ondanks de drukte ben ik meteen geholpen, ze hebben me voorrang gegeven. Het bleek dat ik snel naar het ziekenhuis moest, naar de oogarts. Ze hebben alles voor me geregeld. Afspraak en al. Zeer prettig, persoonlijk en professioneel. Hiervoor nogmaals mijn hartelijke dank.
Fijn ontvangst en snelle service. Ik ben zeer tevreden met mijn bril en weet dat ik altijd terecht kan.
Altijd vriendelijk, praatje, kwaliteit, tijd, welkom voelen
Zeer professioneel en klantvriendelijk, uitstekende uitleg, begeleiding en service.
Geweldige service. Altijd een aparte bril en zeker een goed en betrouwbaar advies.
is goed
Zeer klantvriendelijk uiterst tevredenheid.
Zeer klantvriendelijk en goede uitleg
Niets dan lof. Prima.
prettige zaak met vriendelijk en deskundig personeel, ruime keuze in monturen
Vanaf de start zijn wij al vaste klant en steeds tot volle tevredenheid
Julianplein 29
6641CS Beuningen