Snelle professionele klantvriendelijke dienstverlening. Ruim voldoende keus en uitstekende service
Zelden mezelf zo prettig en ‘klant is Koning’ gevoeld als bij deze geweldige professionele mensen. Ten eerste geven ze je de tijd die nodig is om een bril aan te schaffen, dat is zo van belang omdat je bril koopt die je iedere dag op je neus zet. Ten tweede is de drempel laag letterlijk en figuurlijk... kortom een 10 met griffel en dankzij de perfecte meting kan ik deze review foutloos schrijven !’
nvt
Super geholpen, erg professioneel, goed op de hoogte.
Prijs is aan de hoge kant … maar daarvoor heb je ook wat ;-)
Geen!!!
Vooral zo door gaan
Vriendelijk en Kwaliteit.
Na oogmeting dinsdag 3 juli jl. met brief naar huisarts. Deze heeft meteen aktie ondernomen en afspraak gemaakt bij CWZ. Hier ben ik gisteren 5 juli al behandeld en meteen de 1e injectie gehad. Bij deze dank ik uw medewerkster voor haar snelle handelen en juiste inschatting van mijn probleem, zeer tevreden...!!!
Al jaren ben ik naar volle tevredenheid klant bij Schippers optiek
Al jaren trouwe en zeer tevreden klant. Altijd zeer goede service. Ook als er problemen zijn wordt ernaar een goede oplossing gezocht. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Professioneel en alle moeite doen voor de klant!!! Vertrouwd en gewoonweg prima!!!!
Bij ons in de omgeving.
Klantvriendelijk Mooie brillen Goed geholpen Zoeken briluit die echt bij je past Ik ben zeer tevreden
Top bedrijf.
Heel prettig geholpen, nieuwe bril was na 1 week al gereed. Fijne sfeer in de winkel.
Een kwalitatief hoog service Schippers wordt ook door het ziekenhuis aanbevolen We zijn zeer tevreden Al jaren een trouwe klant
Schippers Optiek is een betrouwbaar bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerkers. Er wordt geen nieuwe bril of glazen aan bevolen als het technisch niet nodig is. Ook krijg je een volledig en goed advice.
ik kom altijd terug
weet niet
Goede service. Na de tweede keren stellen door Sil staat de bril helemaal top
Julianplein 29
6641CS Beuningen