Ik heb bij Schippers optiek afgelopen week een nieuwe beeldschermbril gekocht. Zoals al eerder ervaren is de werkwijze erg professioneel en werd ik door Harold en zijn dochter erg goed ontvangen en geadviseerd. Na de zomer heb ik een nieuwe bril nodig en komen dan zeker weer terug bij Schippers Optiek. Dank voor de service en graag tot ziens. Dré Hendriks
Schippers Optiek Zeer tevreden met aankoop bril voor mijn vrouw en tevens ook voor mezelf oogmeting (gratis) laten doen maar nieuwe bril was nog niet nodig. Maar nu komt het!! Binnenkort rijbewijs 75+ verlengen en waarschijnlijk bewijs nodig bij keuringsarts en vroeg aan de medewerker een afschrift van de metingen en ja of ik dan €.45,00 wil betalen heb het maar betaald, maar sorry hoor dat vind ik wel een hoop geld! Misschien als ik in 2026 nieuwe bril nodig is dat zij die €.45,00 verrekenen????? Waarschijnlijk doen ze dat omdat mensen oogmeting laat doen en online bril bestellen maar zo zit IK niet in mekaar …… Slechte service…… voor een nieuwe klant!!!
Op 21 december hier een nieuwe bril gekocht. Eerst erg goed advies gekregen. Ze zijn erg klantvriendelijk en geven goede service. Kan altijd terugkomen voor afstelling of iets dergelijks. Diana Barten
19 Mei j.l een afspraak om 15.15 uur om mijn ogen te laten keuren voor het CBR. Door de plotselinge storm en slagregen vast komen te staan. Gelijk Schippers gebeld en hun uitgelegd dat ik niet op tijd op mijn afspraak kon zijn. Was geen punt ik kreeg als antwoord:”we houden contact”. Om een lang verhaal kort te houden ik kwam daar om 15.45 uur aan. Kreeg toen te horen dat het niet meer ging lukken en dat ze pas half juni weer plaats hadden. Ik hun uitgelegd dat ik de 20e mijn gewone keuring voor het cbr had en dat ik dit zo had afgesproken omdat ik de 23e naar Spanje zou vertrekken. Ja daar konden ze niets aan doen. Ik dus weg, helemaal verslagen. Toen iemand van keuring.nl gebeld die mij vol begrip aanhoorde. Deze heeft voor mij gebeld met verschillende zaken en belde mij op met de mededeling dat ik naar optiek Wetzel kon gaan die nog bereid waren om mij te helpen. Wat een geweldige zaak is dat en wat een verschrikkelijk aardige mensen. Wetzel nog enorm bedankt. U zult snappen dat de optiek Schippers in Beuningen nooit meer kan rekenen op een bezoek van mij
Dat is waarom ik naar een zelfstandige ga: kennis, kunde en service. Net dat stapje meer. Het is het geld waard!
Uiterst deskundige mensen. Ruim assortiment brilglazen en monturen.
Ik zal ook voortaan specifiek naar haar vragen omdat er ook die ik sociaal slordig vind en dwingend
Ik heb geen verbeterpunten of tips
Ik ben heel erg prettig en professioneel geholpen. Mijn nieuwe bril heb ik nu een dag of 5....maar ik heb second thoughts bij mijn keuze. Ik heb een klein hoofd en hoewel ik daar heel erg goed op heb gelet, vind ik de bril toch te groot! Ben er dus niet blij mee... Vandaag even gebeld. Zit ermee in mijn maag. Ik had misschien gehoopt dat de winkel zou zeggen: kom maar even terug. Ik kreeg het advies is om het nog even aan te kijken. Dat begrijp ik, maar toch had ik iets meer inlevendheid verwacht, zeker van zo'n fijne winkel die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht....
Duidelijke afspraken, goede service, goed advies, kwaliteit - prijs correct.
Vanaf dag 1 dat ik een bril nodig had bij Schippers terecht gekomen en kan alleen maar zeggen TOP!
Er zijn 1 a 2 medewerkers die niet fijn zijn om door geholpen te worden. Heeft met hem of haar uitstraling te maken en zij voelen de klant niet aan. Voor de rest alles prima!
Reeds bekend
Deskundig onderzoek; duidelijke uitleg over de resultaten van het onderzoek en over ondervonden oogproblemen.
geen
Gern
je wordt er prima geholpen
Hebben veel kennis in huis, een goede en vriendelijke service. Komen er al 25 jaar.
Julianplein 29
6641CS Beuningen