Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de klant.
Zeer uitgebreid assortiment brilmonturen, zeer klantvriendelijk,prettige sfeer,heel prettige en vakbekwame medewerkers
het assortiment lijkt heel ruim, maar er viel al snel heel veel af omdat sommige monturen excentriek zijn of te dunne monturen. Ook bij het zoeken naar een zonnebril had ik gehoopt op meer mannelijke modellen. het is uiteindelijk wel gelukt maar normaal kun je wel eens twijfelen tussen 3 modellen, maar ik had eigenlijk maar 1 model wat echt mooi was.
Verassend ruime keuze in zonnebrilmonturen. Prettig geholpen door vakkundige medewerkster, waarbij het eerste aangeboden montuur ook meteen de beste keus bleek te zijn.
Het is vaak druk op momenten dat ik zomaar de winkel binnenkom! Ik heb meerder keren lang moeten wachten. Gelukkig is de openingstijd in de avond nu iets verruimd, waardoor ik na mijn werk nog even langs kan komen. Wanneer er een afspraak gemaakt is, dan wordt die altijd goed nagekomen.
Geweldig dat mijn bril binnen een uur klaar was!
?
Suggesties (open deur): in de feedback van klanten zal overlap zijn. Ontwikkel daar op door, onderhoud die specifieke kennis die daaraan gekoppeld is. Stevige gefundeerde evaluatie op loslaten (wellicht -verschillende- type van evaluatievragen -doelgericht op basis van voorgaande resultaten- nog eens doorlichten) Blijf ook pionier in de branche op basis van eigen visie en missie (doelgroepen en als feitelijke zorgverlener -brede zin van het woord-) en zoek hoe de de 'early adaptors' te binden. Besteed zo min mogelijk aandacht aan zgn. 'laggerts' die energielek vormen in het bedrijf.
Geen
Geen
geen
Mijn nieuwe bril zat ertussen en is dus uiteindelijk gelukt maar was op t randje. ik zou meer verschillende monturen en keuze mogelijkheden verwachten.
Zoon & klenidochter zijn al klant.
Plezierig en zeer deskundig personeel met de juiste apparatuur en een goed assortiment brillen. Al 20 jaar onze opticiën.
geen
Marijn heeft me fantastisch geholpen! Persoonlijk en met aandacht. Waarvoor dank!
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!