Koffie :-)
?
n.v.t
Afspraken nakomen en dossier op orde houden.
De koffie is zo lekker dat de kopjes well iets groter mogen zijn.
geen
attent en behulpzaam
Het uitproberen van leeslenzen was geen probleem!
Geen
Deskundig Vriendelijk Gastvrij Grote collectie
Geen
Altijd bereid om je aan te horen en mee te denken, zodat er naar een oplossing toe gewerkt kan worden
perfecte zaak , vakkundig, goede service top, ik ga nooit meer naar een andere opticien
LET OP NIET ALLEN MEDEWERKERS ZIJN BEKWAAM
Heb wel 5 monturen thuis en was misschien niet nodig geweest om een nieuw montuur te kopen! De oude bril ligt er nu zonder te worden gedragen( niet meer de goede sterkte). Dit is een absoluut verbeterpunt voor de klant.( niet voor de business!) Heb het gevoel, nu ik een multifocale bril heb, die ik de hele dag op heb, dat mijn ogen luier worden!( voor ver zien!) Ik probeer dit op dit moment uit om de bril alleen voor lezen te gebruiken en bij autorijden! Training voor de ogen is denk ik ook goed !
Tot nu toe alleen maar zeer positieve ervaringen. Daar hangt ook wel een prijskaartje aan, zeker bij een eerste aanschaf. Maar dat vertaalt zich weer terug in de naar mijn mening uitstekende en deskundige service nadien.
Ga zo door!
Wordt altijd keurig geholpen en service is TOP.
Weet ik niet!