In alle opzichten heel goed
Erg leuk dat Optilook mooie merken als Lindberg en Hoet heeft
Goede service en vriendelijk
Ik word goed geholpen en je kunt altijd binnen lopen en er word snel een afspraak gemaakt
Positief
perfecte begeleiding
Goede service en advies!
Bij een 2e aankoop van een zonnebril op sterkte hebben ze ook financieel een prima oplossing geboden
Ik ben een zeer tevreden klant en wordt altijd gezien en gehoord. Ook een fijne sfeer hangt er binnen. Perfecte service en kundigheid.
Onze hele familie is vergroeid met Optilook al sinds het begin en bij de kids hun hele leven.
Heel fijn geholpen. Prima service.
Ben achteraf niet tevreden met het montuur wat ik heb uitgezocht. Ben daarmee terug geweest dat ik het montuur maar poppenspul vind zeker voor die prijs. Maar werd af gedaan met dat de een kunststof bril nou eenmaal kraakt. Te snel gekocht zit helaas geen garantie op het montuur.
Beste Peter, Vervelend om dit te lezen. We nemen morgen even contact met je op om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Edward Leenders
Je wordt er leuk en zeer correct geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk menswetenschap behulpzaam.
Fijn personeel, goed advies!
Vriendelijk, klantgericht, denken met je met je mee, professioneel en ik heb mijn lenzen snel thuis.
prima geholpen, zeer vakkundig .
Ben prima tevreden .
Klantvriendelijk. Kwaliteit.
Bekwaam personeel.
Nemen alle tijd voor jou als klant
Ik heb hele goede ervaringen met het personeel..
Hele geduldige, vriendelijke en deskundige mensen.
Een geweldig team dat paraat staat om te helpen. Zowel bij lenzen als bij een bril kopen ben ik goed geholpen, en heb ik zelf de ruimte gekregen om goed na te denken over mijn aankoop.
Vriendelijk en deskundig personeel, goede producten en geweldige service.