Vakkundig, vriendelijk, nemen de tijd en hele goede service!
Mooie winkel. Leuk personeel. Goede service. Kortom erg tevreden
Goed advies, veel keuze uit nieuwe brillen, je wordt er goed geholpen.
Ze nemen de tijd bij oogmeting en geven duidelijk uitleg. Goed advies bij de keuze van een nieuw montuur.
Ik heb twee brillen en nieuwe lenzen laten aanmeten en kreeg uitgebreid advies voor een mooi montuur en de oogmeting werd uitgebreid en deskundig uitgevoerd. De lenzen werden opgestuurd en alles was perfect geregeld. Zeer fijne opticien die ik iedereen kan aanraden!
Zoals al meerdere keren
Eerste contact was een oogmeting, maar nog geen noodzaak tot wijziging. Tweede keer was het montuur van de oude brul defect. Nieuwe bril met gewijzigde glazen gekozen en oude montuur gelijmd. Na enkele weken een nieuwe oogmeting, omdat de correctie iets te veel was. Nieuwe glazen zijn besteld. Steeds contact met dezelfde persoon, dat scheelt tijd en uitleggen, heel fijn
Altijd vriendelijk en deskundige hulp bij controle lenzen.
Ik heb al een paar keer een nieuwe bril van optilook. Heb er goede ervaring mee. Goede service. Vriendelijke benadering.
Goede en fijne service. Medewerkers nemen alle tijd om tot een goede keuze te komen
Ik ben fijn en goed geadviseerd en ik ben erg blij met mijn bril. Ook de service nadat de aankoop gedaan is, is goed. Erg vriendelijke mensen waar je makkelijk naar binnen loopt.
Een vraag over de vergoeding werd goed en deskundig opgepakt.
Een bril uitzoeken is bij optilook een feestje. Ik ben super fijn geholpen. Ze hebben veel kennis in huis en heel veel keuze.
Er wordt tijd voor je genomen en ze hebben verstand van zaken
Behulpzaam. Vriendelijk. Heel tevreden.
altijd goede service. er wordt meegedacht met mij als klant. echt top
Veel kennis in huis op het gebied van lenzen/ogen/brillen
Goede service en vriendelijke medewerkers. Het is fijn om klant te zijn.
Kwaliteit in alle opzichten!
Geweldig!
Profesionele en vriendelijke behandeling
zeer goed
Heb mijn bril opgezet en niet meer af!!