Er wordt goed geluisterd naar de vraag en een passende oplossing gevonden. Mijn zoon is super blij met zijn nieuwe sportbril.
Vind het fijn dat je online afspraak kan maken
Super aardig en gemotiveerd team. TOP.!!!!!
Er worst goed mee gedacht. Er is geduld en er worst niet meteen met een rekening klaar gestaan. De service is uitgebreid.
Altijd netjes behandeld er word goed de tijd genomen om je juist te helpen
Afspraak maken via website werkt niet altijd.
Correcte service, vriendelijk, duidelijk
Ik kan eindelijk weer goed zien, van veraf en dichtbij. Ik heb een fijne lichte bril en nadat mijn 1e glazen niet optimaal waren hebben ze nieuwe besteld en nu is het prima
Ik ben al jaren klant en ben heel tevredenheid over de deskundigen en ook de vriendelijkheid.
nvt
al heel veel jaren een zeer goede ervaring
Zeer goede service en deskundigheid!
Niets. Ga zo door.
Samen gevat, HELEMAAL GEWELDIG.
Op pad voor een bril voor onze dochter, best spannend voor de eerste keer, maar door het warme ontvangst en het lieve personeel was ze zo op haar gemak en koos ze de mooiste bril uit! Daarna was t wel een beetje raar dat de bril niet mee naar huis mocht.....wat jammer... maar ook dat werd opgelost en we kregen het montuur mee naar huis! Nog geen week later kregen we een berichtje dat de glazen binnen waren en in 5 minuten was de bril helemaal klaar voor gebruik. Toen kregen we nog een mooie rugzak cadeau! En een hele blije dochter!
Ze zijn heel klant vriendelijk. De kwaliteit is goed. Mocht er toch iets niet goed te zijn, word het netjes opgelost.
Het afspraak maken via mobiel verloopt bij mij niet altijd even goed. Op de laptop gaat het wel altijd goed.