zie boven
Ze nemen de tijd voor je
Prettige en jaren lange positieve ervaring
snelle en goede service
Alle tijd wordt genomen om je te helpen. Deskundig en er wordt je niets aangepraat.
👍🏽
Vriendelijk en deskundig.
Vriendelijk, professioneel personeel. Ben al vele jaren vaste klant met het gehele gezin.
Mijn contactlenscontrole ging heel snel en was ook duidelijk :)
Goed geholpen in een prettige sfeer.
Ik ben nog zoekende met mijn lenzen, welk oog voor kort bij, welke voor veraf. Lastig. Ik krijg altijd een setje lenzen om te proberen, erg fijn.
Als er ruimte is wordt je meteen geholpen met bv oogtest e.d. Dat is fijn. Info, advies is goed en deskundig. Afspraken verlopen altijd volgens plan. Ben goed tevreden over Optilook.
Goed.
Geweldig geholpen, klantvriendelijk en professioneel!
Alleen maar goede mensen die er werken.
Ik wordt altijd goed geholpen. Er wordt goed advies gegeven.
Andere lenzen vloeistof gekregen, werkt perfect. Blij mee.
Klantvriendelijk dus...
Aardig personeel, luisterend en meedenken, super service, niets is teveel.
Telefonisch besteld, Een sms-je zodra de bestelling binnen is En gelijk ophalen!
Kom al bijna 20 jaar bij optilook Verhoeven. Altijd een goede service gehad en nog steeds bij optilook.
Heel prettig contact. Geïnteresseerd in wat mijn behoeften zijn en geen verkooppraatjes. Zeer professioneel geholpen met kennis en kunde.
Zowel de ontvangst, inclusief ‘n kopje espresso, was buitengewoon gastvrij en vriendelijk; de heer (volgends. mij de eigenaar) welke ons bediende, maakte een zéér professioneel indruk.
Mijn dochter had van haar setje lenzen, 2 keer een lens stuk. Het was haar eigen schuld. Ik vroeg of het mogelijk was om 2 losse lenzen te bestellen zodat het weer gelijk zou lopen. Dit werd direct geregeld. Een paar dagen later kon ik ze ophalen en kreeg ik ze gratis mee!!