Koop al jaren bij hen mijn brillen en zal dit ook nog jaren blijven doen . 1 Klein minpuntje zijn de prijzen die aan de hoge kant zijn.
ben goed geholpen en de service was prima
Zeer zorgvuldig en vriendelijk. Goede nazorg
Ik had veel te lang mijn harde lenzen niet vervangen. Helaas heeft dat mijn ogen niet goed gedaan. In het kort heeft Optilook een reset uitgevoerd dmv tijdelijk zachte lenzen te gebruiken. Mijn ogen zijn weer hersteld en mijn harde lenzen zitten weer super! Erg blij met deze oplossing!
Vakkundig geholpen
Zie de rapportcijfers, dat zegt al genoeg.
Heel fijn geholpen zelfs 3 brillen op zicht mee naar huis mogen nemen om een keus te maken
Vriendelijk, service gericht en een goed product
Fantastische mensen en kennis van zaken
Ik ben heel goed geholpen. Zowel met de test als met een bril uitzoeken. Het is mijn eerste bril. Ik voelde me ook op mijn gemak. En er werd goed geluisterd en uitgelegd.
Prima service en deskundig advies
Gewoon prima.
zeer vriendelijk en je wordt er goed geholpen super!
Zeer prettig personeel.
De service bij Optilook is meer dan uitstekend! Het personeel uitermate vriendelijk en het voelt bij Optilook al bijna 30 jaar als thuis komen. Ze hebben brede kennis en staan altijd voor kun klanten klaar.
Word er altijd goed geholpen en zijn erg vriendelijk.
Goede kwaliteit, vriendelijk personeel, veel.kennis en superservice.
Na drie maanden zonder afspraak !! mijn nieuwe bril op mijn verzoek aangepast, nieuwe neusvleugels en weer goed geplaatst. Super tevreden, dankjewel .
Zie hierboven.
Ik wordt hier altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ik ken José vanaf mijn eerste hoorproblemen. {Helmond} Blij dat ze nu in Gimmert werkt, en ik hiervan hopelijk nog lang van haar kennis mag gebruik maken.
Fijn zaak met vriendelijk personeel .
Altijd goed advies, vriendelijke mensen en uitstekende service.
Heel fijn bedrijf met prettige medewerkers (sters). Altijd behulpzaam en vriendelijk. Met andere woorden, gewoon geweldig!