Goed en professioneel zijn deze mensen!!
Kom al zeker 20 jaar mijn brillen en contactlenzen bij hun kopen, altijd tevreden en gelukkig met mijn keuzes.
Vriendelijk en deskundig.
Zeer goede service, vakbekwaam en altijd vriendelijk
Mijn ervaring is goed.
Je voelt je altijd welkom en de service is geweldig!
Prima, vergissing gemaakt maar die was zeer snel opgelost.
Op afspraak maakt dat je als klant de volle aandacht krijgt wat erg belangrijk is als het om je gezichtsvermogen gaat. Daarnaast is het bij mij in het dorp op fietsafstand.
duidelijk, goed
Ik kom vrij snel een afspraak maken en ben daarna goed geholpen. De communicatie verliep prima en de uitleg over de lenzen was goed. Sneller dan verwacht kon ik al proeflenzen proberen en kan nu gebruik maken van de lenzen. Topservice!
Zeer tevreden over alles. Medewerkers top, begeleiding geweldig, kortom perfecte keuze voor mij
snel, correct en goed geholpen.
Edward is een geweldige opticien die ik 100% vertrouw, eerlijk advies geeft, je niet meer laat betalen als wat goed is voor jouw optimale zien. Klantvriendelijk is en betrokken, eerlijk!!! De band bestaat binnen onze familie al sinds hij de zaak heeft overgenomen, en dat is al vele jaren!
Als ik 1 bedrijf mocht aankiezen met goede service en klantvriendelijkheid, dan is het dit bedrijf!
Fijn personeel die de tijd nemen om je ogen op te meten en met je meedenken, ook een prettige sfeer in de winkel
Fijn team met veel kennis. Ze staan altijd voor je klaar.
Zeer goed.
Zeer deskundige opticiëns die goed naar je luisteren en vriendelijk zijn. De dienstverlening buiten de afspraken om is ook goed.
Goed zoals altijd!!!
Ik had na en jaar mij montuur midden door. is gratis vervangen door een nieuw. Mijn ogen zijn opgemeten omdat ik met mij oude brillenglazen van 2007 beter zie op het scherm van de computer. Waardoor ik een nieuw montuur met de sterke glazen van 2007 heb gekocht. was ook het advies. Dus ik ben heel tevreden
alles top
Ik word goed geholpen en kan altijd terecht.
Ze gaan zeer probleemoplossend te werk.