Goed advies gekregen door medewerkers waarvan afstraalt dat ze trots zijn op hun vak en plezier hebben in de omgang met klanten.
Ik had een montuur gekozen wat achteraf een zwak ontwerp had van de veren. Diverse keren zijn deze zonder problemen vervangen totdat ze niet meer leverbaar waren. Optilook aarzelde niet om toen mij een ander montuur te laten uitzoeken en de glazen kosteloos over te zetten. Een prima oplossing.
Goed geholpen
Zie boven
Bij vragen of controles word ik altijd vriendelijk ontvangen en nemen de professionals alle tijd om tot het gewenste resultaat te komen.
Gezellig, deskundig, duidelijk
Fijne zaak Je wordt er goed en vakkundig geholpen
Vriendelijk en netjes geholpen en goed geadviseerd. Zeer tevreden ook over de service.
Goede service, goed advies
Uitstekende service en zeer professioneel behandeld.
Bij Optilook werken zeer deskundige mensen. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen.
Men neemt de tijd voor je. Vriendelijke medewerkers. Maar vooral de aanwezige kennis is natuurlijk heel belangrijk.
als je binnen bent in de winkel voelt dat goed. Je voelt je op je gemak, Je kunt rustig een keuze maken uit het assortiment en je krijgt advies in je keuze als je dat tenminste wilt. Niks is verplicht.
Prettige communicatie, duidelijke richtlijnen corona, professioneel en persoonlijk. Goede producten en kwalitatief advies.
Goede service. Er wordt zorgvuldig onderzocht wat de beste optie is
Prettig
Heel professioneel.
Prettige, vriendelijke en eerlijke hulp. De tijd voor je nemen, zonder je verplicht te voelen. Fijne service, brillen mee op zicht. Zeer tevreden!
Goed en aardig personeel.
Klantvriendelijk,geweldige service,alle tijd en aandacht voor hun klanten. Mijn dochter betaald maandelijks een bedrag voor haar lenzen, maar haalt deze niet elke maand op,ze betaald dus regelmatig voor lenzen die ze niet ophaalt,zonde,maar haar eigen schuld. Toen ze een bril uit ging zoeken,voor als ze haar lenzen eens een dagje uit wilde laten,zei Stef spontaan dat deze gratis was,omdat ze al zo vaak betaald had voor lenzen die ze niet ophaalde. Zomaar, zonder dat we er naar gevraagd hadden,waar vind je tegenwoordig nog zo'n geweldige service? Optilook krijgt van ons een dikke 10!!
Voor optilook altijd bij andere brillenwinkels geweest. De service bij optilook is beduidend beter! Ze kijken het oog na en luisteren naar hoe het voelt hoe je lenzen zitten. Fijn dat er meegedacht wat er eventueel mogenlijk is.
Zojuist een nieuwe bril gekocht. Door goed te luisteren, te kijken en mee te denken had Hilde binnen een half uur de bril gevonden die bij me past.
hele fijne winkel goed geholpen, meerdere keren een nieuwe lens voor mij besteld. helaas toch niet kunnen bereiken wat ik wilde qua leesgedeelte in de lens. Ik ga over een jaartje weer eens kijken of het dan, met nieuwe technieken , wel wil lukken.
Klantvriendelijk