Behulpzaam vriendelijk goede kwaliteit.
Al jaren klant met het hele gezin. Naar volle tevredenheid worden we geholpen.
Word altijd goed geholpen. Ben super tevreden
Zeer uitgebreid en uiterst vriendelijk advies gekregen over verandering van lenzen. Vorig jaar is bij mijn zoon ook een gehoorapparaat aangemeten en ook hierbij nemen zij uitgebreid de tijd en geven goed advies. Van alle moderne technieken zijn zij goed en kundig op de hoogte.
Zie hierboven
Zeer vriendelijk, goed advies/uitleg
Heb een nieuwe bril gekocht. Aangegeven dat het de vorige keer bij het kopen van een nieuwe bril is misgegaan. Komt goed werd me verteld. Had en heb nu weer multifocale glazen. Van veraf prima, van dichtbij een drama. Na laten kijken en het was wennen. Mocht dit niet zo zijn kreeg ik andere glazen die goedkoper waren. Per glas 470,00 betaald. Twee weken later zie ik van dichtbij nog niets. Geen probleem, nieuwe glazen. Had -3.75 en dat werd nu -3.50 omdat ze anders de overgang niet goed konden krijgen! Prijs bleef hetzelfde. 15 minuten later stonden er weer buiten en had ik mijn oude bril weer op, volgende week is mijn nieuwe bril weer klaar. Hopelijk komt het nu wel goed maar het ging zo snel dat ik nu al mijn twijfels heb.
Denken in oplossingen en positieve benadering. Dat is heel fijn. Je voelt je altijd heel welkom en ze nemen de tijd voor je.
Goed, vakkundig en zonder gedoe
Geduldig deskundig. Goede aanbeveling. Top!
Aardige mensen en deskundig.
mooie winkel, veel keuze, heel goed geholpen door medewerkers winkel. Mijn complimenten voor de goede service.
Nou ze hebben geduld voor je
Vriendelijke, deskundige medewerkers die altijd goed meedenken.
Ook in deze bizarre tijd word je gehoord en gezien.
De levering van het montuur duurde wat langer (montuur was binnen, maar ze waren me vergeten te bellen). Maar toen dit was opgelost ging het heel snel en had ik binnen week mijn bril!
We zijn heel goed, duidelijk en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een passende bril voor mijn dochter van 4. Kindvriendelijk en servicegericht.
Ik heb een prima ervaring gehad. Coronaproef en profecioneel. Ze nam ook echt de tijd om voor mij een montuur uit te zoeken.
Fijn 1e gesprek bij oogmeting. Duidelijk en goed advies.
Er wordt heel gewoon gedaan en zeer vakkundig gemeten en gekeken De service blijft goed, een doekje kun je zo afhalen Controle voor verlengen rijbewijs, zien en horen, gratis en goed.
Er wordt rustig de tijd genomen voor de oogmeting. Je krijgt ook direct de uitslag na de meting wat erg prettig is. In het vervolg werd ik meegenomen om monturen te bekijken en te passen. Ook hier werd rustig de tijd voor genomen. Er werd rekening gehouden met mijn wensen maar er werd vanuit de ervaring van de medewerker ook gekeken naar wat mij goed zou staan. Binnen een korte tijd het juiste montuur gevonden en opties voor glazen doorgenomen. Binnen een aantal dagen lag mijn bril al klaar en werd deze nog volledig afgesteld! Erg tevreden.
goede kennis van zaken. Fijn en behulpzaam personeel
Lenzenmeting
Een hele fijne winkel met top personeel
Geen problemen gehad, alles was naar wens