komen afspraken na Deskundig personeel
Professioneel, deskundig en snel.
Zoals in de titel al geschreven staat, GEWOON GOED. Geen poeha, gewoon goede service, fijne mensen met ervaring en kennis. Fijne winkel. Kom er graag.
Ik ben al jaren klant bij optilook en word altijd goed behandeld. Heel jammer vind ik het dat optilook geen contract meer heeft met CZ.
Ik heb vertrouwen in de zorgvuldigheid en deskundigheid van de medewerker.
Fijne service met wederzijds vertrouwen.
klant vriendelijk, attent en dekundig.
Heel fijn en goed geholpen.
Service top
Een groot compliment voor jullie vriendelijkheid, goede tips en adviezen! Ik vind Optilook Zien en Horen in Gemert keer op keer heel professioneel!
Altijd fijn om daar buiten te stappen met het gevoel dat je goed geholpen bent. Wat ik soms wel ervaar is dat sommige mannen zo snel praten dat ik het soms moeilijk kan volgen, maar dat kan aan mij liggen.
Fijne opticien. Fijne service. Niks op aan te merken.
Ik ben goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en de communicatie is super goed. Alles voor mijn bril en contactlenzen was snel en goed geregeld en ik ben ook goed geholpen bij het uitzoeken van een fijne bril. Ik raad deze winkel iedereen aan!
Geen verdere torvoegingen
Het gevoel is dat er eerlijk aangegeven wordt hoe een bril staat en ze zijn open en transparant kwa prijzen.
Deskundig en vriendelijke medewerkers en ruime keuze in brillen.
Snel en fijn geholpen
Complement voor service en afhandeling.
Ik kom al jaren bij Optilook. Voel me daar altijd prettig en vakkundig geholpen.
Zie bovenstaand
professioneel en klantvriendelijk
1ste keer 1 lens aangemeten gekregen. Zeer kundig en aardig geholpen door Stan. Helemaal blij met mijn goede zicht!
Deskundig personeel en vriendelijk