Eerst voor aankoop lenzen geweest. Dit meerdere malen geprobeerd. Niets was te veel gevraagd. Medewerkers waren heel geduldig en begripvol. Daarna toch voor een bril gegaan. Super goed en vriendelijk geholpen en goed en eerlijk advies gekregen van Monique en andere medewerkers. Jullie hebben er weer een tevreden klant bij.
Zeer prettig en deskundig.
erg aardig en ze nemen de tijd voor je, ook voor de nazorg super
Ik heb een bril en een zonnebril op sterkte gekocht. Dit heb ik als een gezellig ervaren . Service is geweldig. Ga zo door
Haal hier altijd mijn lenzen Altijd snel en vriendelijk geholpen
Bril nodig voor tv kijken Mooie bril uitgezocht Was even wennen innt begin Nu heerlijk weer ondertiteling lezen. Erg fijn als de ogen vermoeid zijn
Nieuwe oogmeting was nodig en leidt tot nieuwe inzicht met aanpassing sterktes. Lees en zie weer goed. Helemaal geweldig.
Het personeel staat altijd voor je klaar. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen, of je nu met iets kleins of iets groots komt.
je word als mens behandeld, ze luisteren zeker na jou wensen. de ontvangst is warm. de prijzen van de brillen zijn wel pittig. goede service
Koop al jaren bij hen mijn brillen en zal dit ook nog jaren blijven doen . 1 Klein minpuntje zijn de prijzen die aan de hoge kant zijn.
ben goed geholpen en de service was prima
Zeer zorgvuldig en vriendelijk. Goede nazorg
Ik had veel te lang mijn harde lenzen niet vervangen. Helaas heeft dat mijn ogen niet goed gedaan. In het kort heeft Optilook een reset uitgevoerd dmv tijdelijk zachte lenzen te gebruiken. Mijn ogen zijn weer hersteld en mijn harde lenzen zitten weer super! Erg blij met deze oplossing!
Vakkundig geholpen
Zie de rapportcijfers, dat zegt al genoeg.
Heel fijn geholpen zelfs 3 brillen op zicht mee naar huis mogen nemen om een keus te maken
Vriendelijk, service gericht en een goed product
Fantastische mensen en kennis van zaken
Ik ben heel goed geholpen. Zowel met de test als met een bril uitzoeken. Het is mijn eerste bril. Ik voelde me ook op mijn gemak. En er werd goed geluisterd en uitgelegd.
Prima service en deskundig advies
Gewoon prima.
zeer vriendelijk en je wordt er goed geholpen super!
Zeer prettig personeel.
De service bij Optilook is meer dan uitstekend! Het personeel uitermate vriendelijk en het voelt bij Optilook al bijna 30 jaar als thuis komen. Ze hebben brede kennis en staan altijd voor kun klanten klaar.