Deskundig, prima service
Juiste advies/hulp op een prettige manier.
Prima service Vriendelijk
heel fijne en goede opticien
De kwaliteit van de dienstverlening laat niets te wensen over.
Ik heb bij optilook mijn eerste computer bril gekocht. Ik vond het best gek omdat ik nooit een bril op mijn hoofd heb gehad maar de fijne hulp en het goede advies maakte dat het al vrij snel ‘normaal’ werd.
Alls ok
Altijd klantvriendelijk Iedereen is erg gastvrij Erg servicegericht met hoge kwaliteit
Professionele medewerkers die ruimschoots de tijd voor je nemen. Eerlijk advies onder het genot van een kopje koffie. In één woord geweldig!
Heel goede service
Onze (man en vrouw) ervaring was bijzonder positief. Men neemt alle tijd om allereerst je ogen nauwkeurig te meten en vervolgens samen met je te kijken naar een nieuw, passend montuur. Ook het advies over de beste glazen voor ons was prima.
Alleen prima ervaringen!
Prettig, correct, vertrouwd.
Hebben echt de tijd voor je
Heel goed ook oprechte interesse en hulp waar nodig
Goed advies en ze nemen de tijd.
Vriendelijke, behulpzaam
Prima geholpen daar
Goed eerlijke hulp!
Alle vertrouwen
Goed / netjes / vakbekwaam
Zeer tevreden, alles op afspraak waardoor ze echt de tijd voor je hebben.
Professionele en kundige zorg, samen zoekend naar een passend antwoord op mijn wensen en vragen. Geen half werk.
ze waren vriendelijk en ben goed geholpen