2 nieuw brillen gekocht al 10 jaar klant daar altijd tevreden geweest.
Goede voorlichting en fijne hulp bij het uitzoeken van nieuwe glazen en montuur. Men geeft je prettige uitleg en informatie. De drempel is laag om te bellen als er iets is met je bril.
Goed en snel geholpen
Onlangs heb ik een beeldschermbril aangeschaft voor op mijn werk. Zeer goed advies gehad m.b.t. welke glazen het beste zouden zijn. Ik heb er nu erg veel plezier van!
Service is altijd geweldig, mijn contactlens snel geleverd via de post! Hoe eenvoudig kan het zijn!
Prima service en uitleg wat betreft glazen en kundig advies voor het montuur
Is gewoon thuiskomen nemen de tijd en geven vetrouwen top
Erg fijn geholpen bij het uitkiezen van mijn bril. Ik heb heel eerlijk advies gekregen bij het kiezen van het montuur en het juiste glas. Ik blijf dan ook zeker klant!
Ik wordt altijd goed en snel geholpen! Voorheen altijd bij de Hans Anders geweest. Uiteindelijk de overstap naar Optilook gemaakt. Beste keus ever!! Ik woon al 4 jaar in Best, maar ik blijf voor mijn lenzen/bril naar Gemert komen!!
Al jaren lang klant en ben nog steeds tevreden.
Een afspraak was snel gemaakt. Sil werd tijdens de afspraak op z'n gemak gesteld en goede uitleg gegeven. Zeer belangrijk voor een 1e keer bij een kind van 5. Goed geholpen met een keuze maken voor montuur en eerlijk over prijzen. Ophalen van de bril een week later was ook heel snel en fijn.
Veel kennis en goede services.
Super fijn geholpen daar, zijn er echt voor hun klanten.
Je wordt netjes en correct geholpen. Wij komen er als gezin al jaren.
Altijd fijne ervaringen
Vriendelijken en goede services.
Wederom top, zoals altijd!
Wederom een prima dienstverlening. Ik kwam met een vraag daar over een nachtbril vanwege verminderd zicht in het donker. Vervolgens goed begeleid met de oogcontrole en de adviezen daarna waren professioneel. Zeer tevreden met mijn aangepaste glazen en het zicht is weer tip top in orde.
Persoonlijke eerlijke swrvice klantgericht, onze dochter stond centraal. Beveel jullie graag aan!
Ervaren opticiens, vriendelijk, kundig en laagdrempelig
Ben heel tevreden met mijn bril, qua optiek en qua uiterlijk! Toeval of niet: de eerste bril die Edward uit het rek nam is 'm geworden! Vakmanschap en kijk op mode!
Een kundige ogen test. Aanbod van mooie brillen. Lekkere koffie.