Naast een goede service hebben ze ook mooie en bijzondere monturen. Het eerste montuur dat mij aangerijkt werd was meteen raak, dat zegt wat over de kijk van de verkoopster.
Zeer vriendelijk en bekwaam op een minpuntje na
Fijn geholpen en een goed advies gekregen
ben er al klant van kleins af aan. Erg betrokken mensen. Vriendelijk en deskundig.
Vriendelijk, rustig/de tijd voor je nemen, oog voor detail
Optilook neemt altijd de tijd voor de klant. Het personeel is uiterst vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ik raad Optilook dan ook zeer zeker aan!
Goede begeleiding en goede oogmeting zeer professioneel
Goede service word goed geholpen
Klantvriendelijk, top service en heel goed personeel.
Ik ben zeer vriendelijk en betrokken geholpen bij het uitzoeken van de juiste brilmontuur. Na deskundig advies heb ik een goede keus kunnen maken.
Netjes en heel vriendelijk en behulpzaam
Altijd eerlijk en persoonlijk
nette en vakbekwame medewerkers
Super klantgericht en klantvriendelijk.
Meteen aan de beurt, en goed geholpen
heel goed tevreden
Een goede en deskundige meting en de lenzen waren snel binnen ..
Ruime keuze in monturen rustig de tijd genomen bij het kiezen.
Goede uitleg. VRIENDELIJK.
Je wordt daar heel vriendelijk geholpen..ze staan altijd voor je klaar..
de ervaring met de persoon die bij mij de oogmeting deed, was heel goed, kundig. bij het ophalen van de bril, vond ik die persoon die mij daarbij hielp, haastig, dat vond ik jammer.
Een fijne goeie opticien, ze verstaan hun vak.
Ik werd goed en snel geholpen, daarnaast gaan ze hygiënisch te werk. Ook gebruiken ze geen moeilijke termen en wordt goed alles uitgelegd.