Ga zo door
Fijn geholpen, vakkennis
Altijd vriendelijk.Alle tijd voor jou.. goede service. Komen afspraken na en goede apparatuur voor goede metingen.
Altijd warm ontvangst en goede service. Erg tevreden!!
Positief
Altijd tijd voor je en kundig advies. Laagdrempelig en zeer prettig in de omgang
Prima geholpen en komen de afspraken na
Koop m'n contactlenzen al heel lang bij Optilook. Afspraak maken via de website vind ik handig. Je wordt altijd netjes geholpen. Nog maar 1x meegemaakt dat een lens niet goed was en die wordt dan meteen (zonder gedoe) vervangen. Laatst ook een bril gekocht, en deze kon ik al binnen 2 dagen ophalen. Kortom, fijne zaak.
Altijd vriendelijk en net personeel.
Goed geholpen door deskundig personeel
Ik kom al zeker meer dan 20 jaar bij optilook. Ben op jonge leeftijd begonnen met een brilletje, daarna overgestapt op zachte lenzen en toen de mogelijkheid er kwam om gehoorbescherming aan te meten heb ik daar ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het personeel is altijd vriendelijk, de service perfect en ik heb tot nu toe nooit problemen gehad met m’n bril, lenzen of oordopjes. Als ik een lens vroegtijdig verlies of door mijn voorraad lenzenvloeistof heen ben, kan ik zo binnen vallen voor nieuw materiaal. Afspraken zijn erg makkelijk te maken en worden altijd goed nagekomen. Mede door het professionele en gezellige team kom ik hier graag!
Ben heel goed geholpen. Eerlijk en deskundig advies gekregen. Snel geholpen en goede service. Zeer tevreden.
Fijne ontvangst, heel deskundig advies en goede begeleiding van aankoop van mijn eerste bril
Ik bleek niet het juiste montuur gekozen te hebben. En de sterkte van de glazen klopte voor mij niet. Een nieuwe meting en een ander montuur. Waarbij alle tijd en ruimte was. Bedankt.
Kei goeie en leuke medewerkers/medewerkersters. Goed advies en super goeie service
Prettig, persoonlijk, vriendelijk
Zeer vriendelijk en adequaat geholpen door Optilook!
Accuraat
Erg vriendelijk en helpen direct als het mogelijk is,
Goede wijn behoeft geen krans.
Altijd vriendelijk personeel goed op tijd met afspraken als er iets met de bril is wordt je direct geholpen top!!
Goede service en een fijne winkel en goede opticiens
Vriendelijk, goed advies
Altijd vriendelijk
Zeer bekwaam meedenkend en klantvriendelijk personeel. En zeer goede kwaliteit producten. Kortom. Top service in een kwaliteits winkel