Vriendelijk, deskundig,en fantastische service. Ze nemen echt de tijd voor je zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat.
De geboden service, informatie en ‘aanmeting’ waren (zijn!) staan buiten kijf in één woord TOP!
Altijd de tijd voor je nemen
Enorm goed geholpen van meting tot ophalen nieuwe bril. Deskundig en vriendelijk personnel.
Optilook is een fijn en voor ons gezin inmiddels vertrouwd adres waar we vakkundig en met een goede service geholpen worden.
Erg tevreden
Super goed geholpen
Ontspannend deskundig
Positief dat is het. Alles naar mijn wensen en alle tijd... ik hoor weer.
Klantvriendelijk
Ik heb een nieuwe bril geocht en de glazen in mijn oude montuur omgewisseld. Dit is binnen een week geregeld.
Je wordt bij een afspraak netjes op tijd geholpen met een vlot gesprek. Alle tijd en rust om je juiste bril uit te zoeken. Als je zo maar binnenloopt omdat er iets niet goed is komt er altijd iemand gelopen en wordt het euvel meteen aangepakt. Fijne sfeer in de winkel met een geweldig team. Bedankt hiervoor.
Zoals altijd goed en fijn personeel. Dit keer kregen we ook nog extra goed advies. Bedankt
Ben hier gaan kijken en informeren voor een bril. Ze hebben hier alle geduld en helpen jou met het uitzoeken van een montuur wat bij jou past. Wat ze niet op voorraad hebben bestellen ze voor je. En je bent niks verplicht om te pakken. Keuze is helemaal aan jezelf. Fijn professionele aanpak. Elke heeft mij uitstekend geholpen. Dikke 10 waard.
Voor een eerste bril meteen naar een goede opticien gegaan. Na een tweede meting was duidelijk waar zij mij konden helpen. Zeer goed en kundig geholpen! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en dat voel je.
Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en professioneel. Ook de service is fantastisch.
Goede service door bij mijn moeder aan huis te komen. Net zolang tot alles goed en naar tevredenheid is. Heel erg tevreden over Dieke. Vriendelijk en kundig.
Je wordt goed ontvangen en altijd vriendelijk te woord gestaan.
Altijd super geholpen en verstand van zaken.
Voor onze zoon werd de tijd genomen en werd goed geluisterd naar zijn wensen. Gemengd met die van de ouders.
Ik kan niet anders zeggen, geweldige service, geweldig team. Ze doen er alles aan om jou blij te maken en er goed uit te zien..
Fijne ruime keuze van aparte brillen !
Afgelopen jaar zo vaak geweest en niks was teveel in de zoektocht naar waar mijn oogproblemen vandaan kwamen. Er werd altijd meegedacht! Op en top goeie service!
Vriendelijk, professioneel personeel dat garant staat voor het product.
Altijd behulpzaam altijd staan ze voor je klaar