Eerlijke adviezen, service uitstekend
Professioneel altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en breed assortiment brillen cq zonnebrillen.
.???
Bedankt voor de mooie beoordeling!
geen
prima service en uitstekende uitleg bij aanschaf van de bril
tevreden!
Helemaal super maar een 10? Ach misschien ook wel!
Weinig ga zo door!!!
Zie geen verbeterpunten.
Ik koop niet zo heel vaak een bril, maar vanwege de goede service en klantvriendelijkheid, hoop ik elke keer een bril in deze winkel te vinden. En dat lukt tot nu toe nog elke keer! Mijn nieuwste aanschaf ben ik ook heel erg blij mee. Staat goed en zit lekker en ivm mijn oogafwijking ben ik ook weer blij dat de opticien heeft meegedacht mbt het afzwakken van de sterkte van het glas voor een oog. Het licht wat nu binnen komt is niet te fel en ik zie toch scherp met 2 ogen.
Ik zou het niet weten. Bij deze zaak is de service 100%. Prijzen zijn fors.
Als ik echt iets moet zeggen: Misschien nog helderder in kaart brengen welke antikraslaag voor welk nut beschermd.
Niet
n.v.t
Klantvriendelijk, goede informatieverstrekking , belangrijk voor de klant. Voor mij : geen verbeterpunten
?????!!