geen, ga zo door! Frisse winkel, kundig personeel, snelle service in zowel winkel als tijdens productie/levertijd
Snel, deskundig, denkt goed mee en adviseert op basis van wensen. Houdt daarbij rekening met budget. Zeer tevreden!
Andere koffie automaat, bitter en slap Geen reden om weg te blijven maar de volgende keer weer thee ;-)
ma middag open?
Vriendelijk en klantgericht. Nemen de tijd.
n.v.t.
meneer nam veel tijd voor het kiezen van het montuur. Hij gaf ook goed uitleg over het bepalen van de sterkte. En zorgde ervoor dat de bril voor mijn vakantie klaar was.
Bij de oogmeting moest ikzelf corrigeren in het aangeven bij het verkeerd sluiten van het linker en rechteroog
Nemen de tijd voor je met o.a kiezen van een geschikte bril, snelle service
nvt
Niet
Ik zou het niet weten
Hoewel ik het begrijp is het enigszins zonde dat ze op maandag gesloten zijn
Vrij prijzig
Vind leuke prettige zaak met 1 ingebrekerpunt: na tel afstemming de factuur vd 2de bril op jan 2016 te dateren is dit niet conform afspraak uitgevoerd..... dat voelt niet goed en niet zorgvuldig....
misschien een kopje koffie serveren als er een complete bril wordt aangemeten?
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Excuus van de koffie , we proberen iedereen wel koffie te geven. Helaas heeft u deze gemist. We denken wel een goede oplossing te hebben gevonden. met vriendelijke groet, Optiek van de Vecht
Altijd vriendelijk, alles bespreekbaar
Soms niemand te zien als je naar binnen loopt
niets
die heb ik even niet....