Geen klachten.zeer service gericht.
Geen.
Geen
prima, ik kan het zo niet bedenken. De enquete echter start wel met zeer kleine letters op!!!! (misschien een test voor de bril :) dan nog was de opstart niet te lezen.
Hele prettige ontvangst, oogmeting en afhandeling. Toont begrip voor mijn vragen en woonsituatie (Italië)
Zeer vriendelijk personeel en zeer snelle levering.
Ik werd keurig geholpen en mijn had alle tijd voor mij, en mijn vragen werden netjes beantwoord. klasse
Veel tijd en aandacht
Nvt.
Zeer goed geholpen door vakkundig personeel en altijd kan je er terecht voor problemen die bijna altijd gratis en snel worden verholpen.
Klant vriendelijk. Goede service en snel!
Laatste twee jaar regelmatig terug geweest voor oogmeting en optometrisch onderzoek van wegen klachten bij lezen. Bij deze bezoeken waren mijn ogen praktisch niet achteruit gegaan, maar niemand kwam op het idee om eens naar mijn huidige glazen te kijken waar uiteindelijk het probleem zat. Nu wordt na vier jaar zonder blikken of blozen gezegd, ja ze zijn op. Gezien de gang van zaken de afgelopen twee jaar trek ik de conclusie dat glazen al veel eerder problemen gaven dan na vier jaar.
Ik dacht dat het de bedoeling was dat er foto's opgestuurd zouden gaan worden per email van mij met de bril van keuze zodat ik het thuisfront al een idee kon geven van de nieuwe bril voordat deze klaar zou zijn maar dit is niet gebeurd.
vakkundig geholpen, goede service.