Nvt
Misschien de mogelijkheid te geven om op voorkeur medewerkers af te spreken.
ik kan zo even niets bedenken
assortiment is nietzo hip al hebben wij een hippe unieke bril gekocht
Eens een keer een aanbieding? Dan kom je in de verleiding om eerder een nieuwe bril aan te schaffen!
Zo door gaan.
altijd vriendelijk; professioneel advies, extraatje geen moeite
Optiek van de Vecht ervaren wij al jaren als zeer klantvriendelijk en deskundig met een heel goede service. Steeds een prettig contact!
Begeleiding bij het voor het eerst lenzen inzetten is zeer goed
geen
geen
Ikben heel tereveden hoe ik geholpen werd met het uitzoeken van een nieuwe bril.
Ik zou niet weten
Fijn geholpen. Handig dat je brillen even op zicht mee mag nemen.
Zorg voor meer concurrerende aanbieding voor reservebril qua prijs, zeker als de klant een dure bril voor dagelijks gebruik heeft aangeschaft (combinatiekorting ?).
Geen.
Goede meting, goed advies ook over modellen en geleverd binnen de afgesproken termijn.