Misschien ook aanbiedingen reclame zoals ook andere opticiens deze hanteren. Tip: Foto maken met verschillende monturen op, zodat de keuze ook eerder gemaakt kan worden in de winkel. Deze ook tonen via de computer. Je kan dan een beetje wennen aan montuur. Zou zeker een aanrader zijn.
Er zou voor mij bij een leverancier geïnformeerd worden of het model dat ik wilde in een andere kleur leverbaar was. Pas na een week (nadat ikzelf in de winkel kwam vragen hoe het zat) had ik een positief antwoord. De verdere afhandeling ging overigens erg snel.
Misschien iets meer informatie verstrekken bij producten die te laat aankomen, ik moest telkens uit mijzelf komen om te vragen hoe het zat.
Ga zo door.
Geen
Geen
Bij vervolgafspraken, zoals lenzencontrole blijkt de overdracht via de computer niet altijd even helder te zijn. Dus meer aandacht voor hoe dingen genoteerd worden en/of meer contact afspraken met dezelfde medewerker mogelijk maken.
Je wordt erg goed geholpen. Ze nemen alle tijd voor je om een leuke bril uit te zoeken die bij jou past. Ze hebben ook veel (verschillende) brillen. Ze zijn erg klantvriendelijk.
Ze zitten erg hoog in de montuurprijzen
GEEN
(nog) geen tips
Zullen er vast wel zijn maar ik weet zo gauw niet waar.
Nee
Ga zo Door!
Je kunt er altijd terecht, ook voor het bijstellen van je bril.
Bij uitzoeken van een nieuwe bril heel goed geholpen. De medewerker (René) was erg geduldig, professioneel en eerlijk. Zeer tevreden over voornamelijk zijn service! Fijn ook om het montuur ook op proef tijdelijk mee te krijgen.
Een prettige winkel met deskundig personeel
zie boven
Tot op heden prima ervaring
Professioneel en goede kwaliteit